KUKAVIČKI NAPADI NA VOLONTERKE

KUKAVIČKI NAPADI NA VOLONTERKE

29. svibnja, 2013.

 

Piše: Ile Papić Golub

Prije 15-tak dana počela je u organizaciji građanske inicijative “U ime obitelji” akcija prikupljanja potpisa s ciljem da se u Ustav Republike Hrvatske unese odredba po kojoj brak životna zajednica žene i muškarca. Akcija je završila u nedjelju, 26. travnja s prikupljenim pola milijuna potpisa što bi trebalo biti dovoljno za raspisivanje referenduma po svim tumačenjima o potrebnom broju potpisa uključujući i ono totalitarno komunističko o 450 000. Ni jedna akcija nije tako uspješno provedena a istodobno toliko napadana i osporavana od manjinskih homoseksualnih zajednica i njihovih ideoloških pokrovitelja. Te skupine i njihovi pokrovitelji koji sebi pripisuju toleranciju i poštivanje različitosti, ovaj put su pokazali svoje pravo lice a to je lice netolerancije i nepoštivanja drugog i drugačijeg.

NAPADI NA VOLONTERKE

I sam sam bio svjedok jednog takvog napada na Jarunu. Iziritirani velikim odzivom na potpisivanje od običnih ljudi do istaknutih javnih osoba te skupine su pokazale do sada neviđenu agresivnost i netoleranciju ali i kukavičluk jer su uglavnom mete njihovih napada bile volonterke. Njihovi medijski pokrovitelji ili su ih prešućivali a ako su izvješćivali onda je to bilo s velikom dozom tolerancije tih napada čak i poticanje na daljnje agresivno ponašanje na volontere akcije. Gledajući sve skupa ta izvješća i komentare vladajuće koalicije u svezi ove akcije imao sam ponekad dojam da smo se vratili u rane 50-te godine prošlog stoljeća i vladavinu komunističkog totalitarizma i Rankovićeve Udbe. Razmišljao sam zašto se toliko zle krvi usmjerilo na jednu tako plemenitu i pravno i moralno sa svih aspekata utemeljenu inicijativu i zbog čega odjednom tolika količina agresije i netrepeljivosti prema ljudima koji žele samo jedno a to je da zaštite i očuvaju već tisućama godina od Boga utemeljenu obiteljsku zajednicu između muškarca i žene. Nakon svega što se događalo u ovih proteklih dana, nameću se zaključci da svi oni dušobrižnici koji se tako brinu i zalažu za prava homoseksualnih zajednica, ta prava su im na zadnjem mjestu, a pravi cilj im je razaranje. Njihova kultura je kultura smrti i razaranja. U ovom slučaju, meta im je obitelj koju žele uništiti i razoriti. Kroz cijelu povijest čovječanstva, svako zdravo i prosperitetno društvo i zajednica počivala je na tradicionalnoj obitelji između muškarca i žene i njihovog potomstva. Ali također kroz cijelu povijest takve obitelji ma kojoj vjeri i naciji pripadale nikada nisu ispoljavali mržnju i nasilje prema drugima i drugačijima odnosno prema homoseksualnim zajednicama koje su i prije postojale. Naprotiv, pomagale su im i imali više razumijevanja za njih od ovih današnjih njihovih pokrovitelja i dušobrižnika koji ih koriste za svoje interese a na kraju će ih odbaciti kao i mnoge druge skupine nakon što posluže za ostvarenje njihovih ciljeva. Ove zajednice su samo sredstvo u rukama onih kojima je prioritetni cilj razoriti i uništiti tradicionalnu i Bogom utemeljenu obitelj.

OČUVANJE OBITELJI

Svijet bi bez takve obitelji već odavno prestao postojati a to “Arhitekti novog svjetskog poretka” i te kako dobro znaju i upravo je razaranje obitelji jedan od njihovih prioritetnih ciljeva. To je plan koji je pomno pripremljen i razrađen. Ostvarivanjem i provođenjem toga plana otvara im se nesmetan put da zagospodare svakom zajednicom, državom, regijom i na kraju svijetom. Provedba takvog plana u ovakoj maloj državi i zajednici kao što je naša apsolutno je najlakši i najbrži put do nestajanja u ovom sadašnjem našem globalnom svijetu. Zato ova borba za obitelj odnosno za odredbu po kojoj je brak životna zajednica muškarca i žene je borba za opstanak. I u koliko to većina građana Hrvatske ne shvati, imamo velike šanse da među prvima nestanemo s ovih prostora. Sudeći po ovim prikupljenim potpisima ipak je velika većina toga svjesna. Ali da se nebi zavaravali slušajući izjave naše totalitarističke vladajuće elite, ovo je samo prvi veliki korak i predstoji nam još dosta borbe za očuvanje braka i obitelji. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code