PRIJEM ZA BACAČE  KUGLE

PRIJEM ZA BACAČE KUGLE

10. rujna, 2015.

bandic_bacaci_kugle-500x347
Zahvaljujemo gradonačelniku na prijemu i podršci koju nam je dao glede priprema za Olimpijadu u Riju 2016. Jako je važno znati da prvi čovjek Grada stoji iza vas, a komu se možete odužiti na najbolji mogući način — dobrim rezultatom i promocijom domovine u svijetu – rekli su nakon sastanka s gradonačelnikom Grada Zagreba Milanom Bandićem bacači kugle Nedžad Mulabegović i Marin Premeru te su najavili sljedeći susret  za dva tjedna na maksimirskome stadionu na kojem trenirajuju i nakon što im se pridruži Stipe Žunić.
U razgovoru u Gradonačelnikovu salonu u srijedu 9. rujna, osim o sportskim uspjesima i karijeri naših poznatih bacača kugle, bilo je riječi i o vrhunski organiziranome i odlično posjećenome Memorijalu Ivana Ivančića, a što se održao u ponedjeljak 7. rujna uz fontane u Ulici Hrvatske bratske zajednice. Za uspomenu na susret u Gradskoj upravi, gradonačelnik je gostima darovao monografiju ZAGREB kratka urbana povijest i zlatno desteljeće. 
Kako bi se što bolje pripremili za nadolazeće Olimpijske igre, a u skladu sa strategijom potpore vrhunskomu sportu i sportašima, poznati bacači kugle će imati logističku podršku Grada, a o detaljima, što će se definirati u koordinaciji Gradskoga ureda za obrazovanje, kulturu i sport te Sportskog saveza Grada Zagreba, će se čuti za dva tjedna na terenu.
Uz gradonačelnika Milana Bandića, sastanku su prisustvovali pročelnik Ureda za obrazovanje, kulturu i sport, Ivica Lovrić i glavni tajnik Sportskog saveza Grada Zagreba Zdenko Antunović.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code