KRK NA LISTI NAJBOLJIH OTOKA „CONDE NAST TRAVELERA“

KRK NA LISTI NAJBOLJIH OTOKA „CONDE NAST TRAVELERA“

16. studenoga, 2012.

1111otok krk

Poznati svjetski savjetnik za putovanja »Conde nast traveler« u svojoj posljednjoj anketi kojom ocjenjuje deset najboljih otoka Europe, svrstao je otok Krk na visoko četvrto mjesto. Na prvom mjestu cijenjenog putnog savjetnika našao se turski otok Bozcaada, na drugome mjestu je Madeira a na trećem škotski Outer Hebrides.  

Krk je visoko četvrto mjesto osvojio na temelju slijedećih parametara: gostoljubivost svojih stanovnika, okoliš i  moguće aktivnosti, dok su plaže ocijenjene s također visokom ocjenom. Gastronomska ponuda Krka zaslužila je odličnu ocjenu, što se ne može reći i za kvalitetu smještaja koja je od svih parametara na kraju ocijenjena najlošije.

 Boljim marketinškim pozicioniranjem Krk ima mogućnost uspona do statusa najatraktivnije turističke destinacije Hrvatske i to naročito imajući u vidu podatak da sam otok Krk ostvaruje preko 30 posto turističkog prometa Kvarnera ili isti promet kao cijela Dubrovačko-neretvanska županija.

»Conde nast traveler« ima 25-godišnju tradiciju izdavanja tiskane varijante svog savjetnika, a njihove su preporuke dobile na značaju uvođenjem internetskog portala kojim se danas, u odabiru destinacije svojih putovanja, koriste mnogi moderni globtrotteri. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Marta
    #1 Marta 24 travnja, 2017, 17:40

    4. https://www.tjedno.hr/krk-na-listi-najboljih-otoka-conde-nast-travelera/
    Definitivno se slažem sa naslovom da je otok Krk jedna od najboljih destinacija za ljeotvanje u Hrvatskoj. Prošle godine iznajmili smo apartman u jednoj privatnoj kući na dva tjedna. Dobili smo prelijepi pogled na more i novo uređeni apartman po cijeni od 600 kuna po danu za našu tročlanu obitelj. Web Stranica na kojoj smo rezervirali apartman na otoku Krku zove se Apartmani Krk http://www.apartmani–krk.com , a zasigurno i sljedeće godine idemo na Krk, samo se još ne možemo odlučiti da li ćemo izabrati grad Bašku, malinsku ili Šilo. Mislim d aje grad Baška daleko najljepša detonacija na otoku, ali svakako sve tri navedene imaju jako lijepe plaže i mislim da ne možemo pogriješiti, ako netko iam neke preporuke neka slobodno kaže.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code