KORONA POHARALA PREMIER LIGU UNATOČ CIJEPLJENJU

KORONA POHARALA PREMIER LIGU UNATOČ CIJEPLJENJU

21. prosinca, 2021.

Engleska Premierliga objavila je ovog ponedjeljka kako je prošlog tjedna zabilježen rekordan broj pozitivnih slučajeva u ligi na koronavirus.

Naime, među dvadeset prvoligaša zabilježeno je čak 90 pozitivnih testova. U pitanju su nogometaši, članovi stručnog stožera te pomoćno osoblje u momčadima Premier lige. Prijašnji rekord po broju zaraženih držao je tjedan ranije kada je bilo dvostruko manje pozitivnih testova (42).

Premda se Premierliga, kao i cijela Velika Britanija, trenutačno bori s najžešćim valom pandemije te su neki klubovi tražili prekid prvenstva, on se neće dogoditi.

Klubovi su na zajedničkom sastanku odlučili nastaviti Premierligu, ali je naglašeno kako će se blisko surađivati s vladom te lokalnim vlastima i shodno tome brzo reagirati na neke nove okolnostiProšlog tjedna su na rasporedu bila dva kola Premierlige. Tijekom tjsodgođene tri utakmice, dok su tijekom vikenda, od deset utakmica 18. kola, odigrane samo četiri. Koronavirus je tijekom subote i nedjelje odgodio čak šest susreta.

Zanimljivo je navesti kako je 77 posto nogometaša Premierlige obavilo cijepljenje s dvije doze, a samo 16 posto sa sve tri doze. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code