KONCERTOM MARIA BIONDIA ZAVRŠEN  CROATIA MUSIC ADVENTURES

KONCERTOM MARIA BIONDIA ZAVRŠEN CROATIA MUSIC ADVENTURES

5. kolovoza, 2015.

mario-biondi-promo

U utorak 4. kolovoza, navečer u Parku Orsula u Dubrovniku, je održan drugi i ujedno posljednji koncert prvog Croatia Music Adventuresa. Nastup zagrebačke grupe Soul Shadows bio je najbolja moguća uvertira u nezaboravnu večer koja je uslijedila. Mario Biondi u pratnji benda održao je fenomenalan koncert, inspiriran prelijepom lokacijom i toplim dočekom publike. Bogatu i plesnu set listu završio je hitom „This is What You Are“ iz 2006., a s dubrovačkom publikom oprostio se pjesmom „Where Does The Money Go“ s novog albuma „Beyond“ (Sony Music/Menart).
Croatia Music Adventures dva puta u sedam dana, koncertima Asian Dub Foundationa i Marija Biondija, u Park Orsulu je donio dašak svjetske glazbene scene.
Prvi puta u Hrvatskoj, Mario Biondi nastupio je prije nešto manje od godinu u zagrebačkoj dvorani Lisinski. Svoju publiku tada je osvojio spontanošću i neposrednošću, a čak i jača povezanost s publikom dogodila se upravo sinoć u Parku Orsula. Spoj vrhunskih glazbenika, božanstvene lokacije, Korlat Vina, Lynchburgh Lemonade osvježavajućih pića i hladnog Becksa, osigurali su noć za pamćenje i izvođačima i publici. Među brojnim posjetiteljima našao se i Vlaho Arbulić koji je u društvu prijatelja uživao u prekrasnoj dubrovačkoj večeri.
Nakon dvosatne svirke, Mario Biondi s bendom se uputio u Hotel Adria od kuda su, danas rano ujutro, već krenuli na aerodrom i odletjeli za Italiju gdje nastavljaju svoju turneju „Beyond“. Koncertom Marija Biondija u Dubrovniku, završio je prvi Croatia Music Adventures.
CROATIA MUSIC ADVENTURES je glazbeno – scenski projekt čiji je cilj promocija Hrvatske, spajanjem izuzetnih hrvatskih lokacija i stranih glazbenih zvijezda. Upravo zbog traganja za savršenim lokacijama, organizatori projekta Menart BPM i Promoteka, za prvu destinaciju odabrali su čarobni Park Orsula u Dubrovniku i doveli britansku senzaciju Asian Dub Foundation i Talijana Marija Biondija.
Organizatori planiraju nastavak Croatia Music Adventuresa u 2016. godini, a sve informacije i dalje pratite na www.croatiamusicadventures.com ili na facebook stranici CMA.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code