KONCERT „GLUMCI GLUMCIMA“ U LISINSKOM

KONCERT „GLUMCI GLUMCIMA“ U LISINSKOM

4. veljače, 2014.

Glumci uspravni final

Glumci glumcima“ naziv je koncerta koji će 23. veljače u Koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski“ okupiti jake glumačke snage u ulozi pjevača, glazbenika i plesača, na koncertu koji se održava u čast velikanima hrvatskog glumišta, s početkom u 20,30 sati. Koncert su zajednički inicirali i organiziraju Sindikat hrvatskih glumaca, Hrvatsko društvo dramskih umjetnika i Udruga za kulturu Dobar zvuk.

Na jedinstvenom glumačkom okupljanju i koncertu sudjelovat će mnogobrojna priznata hrvatska glumačka imena: Jasna Bilušić, Arijana Čulina, Mila Elegović, Bojana Gregorić Vejzović, Hana Hegedušić, Barbara Rocco, Nera Stipičević,  Goran Navojec, Anja Šovagović,  Iva Visković, Vanda Winter,  Enes Kišević, Rene Bitorajac, Tarik Filipović, Špiro Guberina, Nikša Kušelj, Igor Mešin, Vedran Mlikota, Đani Stipaničev, Boris Svrtan, Rade Šerbedžija, Adalbert Turner, Ana Kraljević, Ljiljana Bogojević, Ksenija Prohaska, Nataša Janjić-Lokas, i Filip Šovagović.  Pridružit će im se i glumački band „Grupa“, te orkestar Zagrebačkog gradskog kazališta „Komedija“, a koncert produciraju Tomislav Kašljević i Vedran Mlikota.

Posebni gost koncerta bit će Arsen Dedić!

Prihod će u cijelosti biti uručen umirovljenim članovima Hrvatskog društva dramskih umjetnika, od kojih mnogi i nakon niza godina provedenih na hrvatskim kazališnim daskama, ne žive primjereno svojim zaslugama.  Svi glumci uključeni u projekt pjevat će i nastupati pro bono, a podršku ovoj vrijednoj inicijativi dao je i Grad Zagreb koji je glavni pokrovitelj koncerta „Glumci glumcima“. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code