SEVDAH U LISINSKOM

SEVDAH U LISINSKOM

21. studenoga, 2012.

sevdah zg mali

Tradicionalni godišnji koncert „Sevdah u Lisinskom“ održava se već šestu godinu zaredom, u organizaciji producenta i inicijatora Tomislava Kašljevića. Ovogodišnji koncert održat će se 5. prosinca  2012. godine u koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski“.

Koncert će ponovno okupiti vrhunske interpretatore sevdalinki među kojima svakako valja istaknuti kraljicu sevdaha Hanku Paldum, Merimu Njegomir, Nedeljka Bilkića i Mariju Šestić, a pjevat će i Azra Husarkić, Juraj Kovačević, Esad Kovačević i Reuf Feković. Ove sjajne pjevače koji će se okupiti na jednom mjestu 5. prosinca 2012. pratit će orkestar Dinka Mujanovića, a posebni gosti koncerta bit će i Omladinski hor Zenica, s četrdeset mladih pjevačica i pjevača, uz dirigenta Miljenka Karovića.

Sevdalinke „Omer beže“,  „Tebi majko misli lete“, „Čudna jada od Mostara grada“, „´Ko ti kćeri pokida đerdane“, „S one strane Plive“, „Mostarski dućani“, „Što te nema“, „Snijeg pade na behar na voće“, „Jutros mi je ruža procvjetala“  samo su neke od bosanskih gradskih ljubavnih pjesama koje će te večeri ispuniti dvoranu Lisinski, a bit će tu i zanimljivih pjevačkih dueta i još mnoštvo iznenađenja, najavljuju organizatori.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Lisinski, po cijenama:  80 kn/100 kn  i 120 kn i putem online prodaje na www.ulaznice.hr. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code