KLJAKOVIĆ ELEKTRIK COMPANY

KLJAKOVIĆ ELEKTRIK COMPANY

5. prosinca, 2012.

Kleković elektrik band

Kljaković Eklektik Company je novi projekt hrvatskog klavirista,skladatelja i producenta Andreja Kljakovića. Glazbenik je najpoznatiji po svom radu u world music – fusion grupi Voices Of Nature. S novim bendom Kljaković Eklektik Company on produbljuje svoje ideje koje je istraživao s Voices Of Natureom, no sada u jazz rock formatu.

Kljaković je trenutno u svom VON Recording studiju u Opatiji gdje završava album Artaxerxes, u kojem se nalazi miks mnogih stilova i utjecaja. KEK nastavlja suradnju s mladim talentiranig hrvatskim glazbenicima koji su se vrlo entuzijastično upustili u ovu muzičko – istraživačku avanturu. 

Dream Eclectic Fish je pjesma s novog nadolazećeg albuma „Artaxerxes“ (ime je dobio po perzijskom ratniku i kralju). Nastala je u suradnji s talentiranim pjevačem s otoka Lošinja Dankom Ettinglerom. Kako zvuči KEK i kompozicija Dream Eclectic Fish možete preslušati na slijedećem linku: http://www.youtube.com/watch?v=pyYNCihp-wY

Ostali članovi benda: Zoran Majstorović – gitara, oud, sitar; Vedran Ružić – bas gitara; Boris Popov – udaraljke i Marko Matišević – bubnjevi.

Inače, Andrej Kljaković je sin poznatog redatelja Vanče Kljakovića i glumice Zdenke Heršak.

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code