NAJNOVIJE NA PORTALU

KELEMINCU NIJE ZABRANJEN DOLAZAK NA TRG BANA JELAČIĆA

KELEMINCU NIJE ZABRANJEN DOLAZAK NA TRG BANA JELAČIĆA

6. ožujka, 2015.

ALBUM STARCEVIC SESTINE 227

”Takvu odluku ja neću donijeti.” Rekla je u četvrtak 5. ožujka  sutkinja Prekršajnog suda u Zagrebu na suđenju Draženu Kelemincu na dio optužnog prijedloga zagrebačkog MUP-a gdje se traži da se Kelemincu, predsjedniku A-HSP-a zabrani pristup na Trg Bana Jelačića i na Šestinski trg, tj. grob Anti Starčeviću.

Ova opskurna ideja je, vjerovali ili ne sastavni dio optužnog prijedloga zagrebačke policije od 28. veljače kada je optuženi s nekolicinom članova stranke krenuo odati počast ocu Domovine na šestinsko groblje kada je ispred restorana ”Okrugljak” zaustavljen, priveden te zadržan u policiji 22 sata. Također ga terete za ”neprijavljeni javni skup” na grobu Ante Starčevića na 119-tu godišnjicu njegove smrti. Takvih ”javnih skupova” je na taj dan svake godine desetak na tom istom mjestu ali nikome interventna policija ne postavlja zasjedu osim Kelemincu. Zašto? Zato jer tzv. ”antifašisti” nisu izgleda upoznati s činjenicom da je Drugi svjetski gotov 1945., danas je 2015.-ta godina pa ako to imamo u vidu jasno je da s totalitarističkim ideologijama sredine prošlog stoljeća ovo nema nikakve veze već je riječ o posljednjoj europskoj modi gdje u EU parlamentu sjedi blizu jedne trećine euroskeptika.

Vladimir Kinđerski T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Zdenka
    #1 Zdenka 6 ožujka, 2015, 16:05

    Pa ovo od tuge jedva procitah. Zar ovo moze biti u slobodnoj nam ddomovini. Pa makli se nismo od komunizma. Tuzno, razocarajuce. Quo vadis, zzemljo nam sveta!?

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code