KARAMARKO PREKINUO S ANOM ŠARIĆ

KARAMARKO PREKINUO S ANOM ŠARIĆ

23. ožujka, 2013.

 

anagita-31 600

Više ne živi s nekadašnjom direktoricom marketinga EPH

Piše: Dražen Stjepandić

Portal Tjedno je svojedobno prvi, zasad jedini i bez zadrške, pisao o ljubavnom životu Tomislava Karamarka, tada ministra unutarnjih poslova. Smatrali smo da je pisanje o privatnim životima značajnih protaginista političke scene rušenje tabua, a ne samo tabloidno uplitanje u živote ljudi, objektivno zanimljivijih i javnosti od onih koji su se prikazivali kao domaći celebrity-ji, a o čijem je privatnim životima uobičajeno pisati i u medijima koji se prikazuju kao neskloni bulevarskim opcijama.

NAKON RAZVODA

Ana Šarić je tada bila direktorica u marketingu EPH, a o povratku Tomislava Karamarka u HDZ šuškalo se u kuloarima. Kolegica Jasna Babić koja je napisala taj tekst o ljubavnom životu Tomislava Karamarka konstatirala je da ga ta žena želi postaviti za čelnika neke značajne stranke. Kolegica je imala je te informacije i vrijeme je ubrzo pokazalo da je imala pravo.

Nedavno razvedeni Tomislav Karamarko živi sa stanovitom Anom Šarić, ženom čiju je poslovnu ulogu proizveo EPH… O tome se ne pišu novinski članci, samo se  sladostrasno  trača…Cijela novinarska družina zna što je sve spomenuta žena poduzimala da ministra unutarnjih poslova razvede od njegove zakonito registrirane  supruge, kćeri izuzetno značajne figure  u hrvatsko-muslimanskim odnosima. Naime,  kada su se oženili, Karamarko nije bio političko-policijsko-špijunski faktor, koji odlučuje o kaznenim progonima i klasificiranju podobnoga ponašanja od nepodobnoga.  Da nije bilo punca, profesora, muftije i ambasadora,  mala je vjerojatnost da bi se  izvukao iz  čahure  sitnoga birokratskoga moljca. Završivši  studij povijesti u komunističkoj  Hrvatskoj – dakako, besplatno, za dominatna žrazliku od  budućih generacija –  bio je udobno uhljebljen  u Državnom arhivu SR Hrvatske. Bleiburg je počeo zlorabiti  puno godina kasnije, kada se stratište komunističkoga Režima pokazalo ponajboljim sredstvom za  anti-komunističku eksploataciju.  Nikako prije i nipošto odveć rano, nikada rizično, uvijek u ponajboljem trenutku…Na isti se način razveo: tek kada je punac preminuo.”-objavili smo još prije dvije godine izazivajući u toj prvoj fazi pojave portala Tjedno prve tisuće “junika” i ozbiljniji broj komentara.

Nedavno smo iz pouzdanih izvora doznali smo da Tomislav Karamarko odnedavno više nije s Anom Šarić. Kao mnoge veze prije toga završuila je i ta njegova ljubavna veza.

“ Ana Šarić, kao EPH-ov tipični produkt postala je i  ostala  fatalno prisutna sve do današnjega dana. Došla je nekako u paketu s popriličnim udjelom Ninoslava Pavića u Karamarkov „Soboli“.  Uzalud su je premještali u Beograd da Karamarka, tada još oženjenoga, oslobode problema. Pisala je prijeteća pisma, na Facebooku  objavljivala kompromitantne fotografije, sve dok nije postigla što je htjela. Danas hoće da se Karamarko  dočepa vodećega mjesta vodeće hrvatske stranke, koja god ona bila.

PAS GITA

O bračnoj krizi Tomislava Karamarka  pokojni Ivo Pukanić  dobio je neporecive dokaze već početkom 2008. Tajnoviti marketinški izvori,  bliski Ani Šarić, isporučili su građu Nacionalovoj redakciji s gorljivom željom da se javno objavi. No, Pukanić je izabrao  drugu soluciju: spremio je papire  u svoju famoznu kasu, potrudivši se da Karamarko dozna za njihov dobro čuvano postojanje. Kada je novinski izdavač smaknut,  došli su neki tajni agenti, izuzeli  kasu,  transportirali je bez traga, dok je Pukanićevo ubojstvo, dakako, za uvijek ostavljeno neriješeno.”-napisala je ugledna kolegica Jasna Babić u tekstu “Ljubavni život Tomislava Karamarka objavljenom na portalu Tjedno

Objavili smo da je Karamarko jedno vrijeme ljubovao i s poznatom pjevačicom Majom Vučić. Nakon toga Ana Šarić je postala glavna i ta veza je trajala donedavno. Odnedavno kako šuškaju kuloari i dobro informirani ovaj par je krenuo svatko na svoju stranu.

Ne znamo je li to konačno rješenje ili privremena prolazna naoblaka.

Osim onoga što je pisalo na portalu Tjedno o Ani Šarić se pisalo i kao glamuroznoj vlasnici psa Gita

koji se od gazdaričine potkoljenice nije odvajao čak niti tijekom poslovnih sastanaka s vodećim marketinškim mađioničarima, tijekom sanaderovskoga razdoblja HDZ-a.  T

9 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Hm
  #1 Hm 14 travnja, 2013, 21:12

  koliko vidim objavila je tjedan dana nakon ovog clanka privatnu sliku na fejsu, sa njegovim potomcima

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. tipkam
  #2 tipkam 27 ožujka, 2013, 16:48

  I taj nekog jebe?

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. telelele
  #3 telelele 26 ožujka, 2013, 08:39

  Dobro, onda nije …žder, nego koprofag. Sad smo fini i pristojni. Ali da je članak ispod svake kritike i spada u najnižu vrstu žutog (ako ne i crnog!) novinarstva, to nije sporno.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. telelele
  #4 telelele 26 ožujka, 2013, 08:17

  Stjepandiću, koji si ti govnožder! Što te briga tko koga jebe i tko kakvog pesa ima? I misliš li da je to nešto što zanima ljude koji nemaju za režije i na rubu su očaja i od HDZ-a i SDP-a i sindikalne mafije.
  Jadan li si i prejadan!

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. tuga
  #5 tuga 25 ožujka, 2013, 16:34

  ludi ljudi, lud narod i to je to.
  tko bi normalan birao dva mandata za redom ono ruglo od stipe mesica, pa taj tip nezna niti jedan strani jezik, ali Hrvaticama i Hrvatima su bitni stipini vicevi.
  koji narod bi birao za predsjednika i premijera ljude kojima su svi obiteljski komunjare-partizanija?
  nitko sem maloumnih i naivnih Hrvata.
  Sjetih se karikature na http://www.dnevno.hr gdje zoran milanovic jebe nekog u mozak sa polu spustenim tangama.

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Zenga
  #6 Zenga 25 ožujka, 2013, 05:16

  Sodoma i Gomora!
  Ana ljubovala sa ćukom, pa sa Karamnarkom . Jadni čovjek, stranački prvak na što je spao. Pas mu u ljubovanju i jeb..anju konkurencija. Možda ga je radi njega Ana šutnula, jer Gito bolje gita! Sve za Gita i druga Tita!

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. vaši i naši
  #7 vaši i naši 24 ožujka, 2013, 00:36

  Ima li i psić iskaznicu HDZ-a?

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code