Karabatić sanja Anu!

Karabatić sanja Anu!

19. siječnja, 2012.

karabatic-v

Nikola Karabatić (28), rođeni Nišlija koji igra za reprezentaciju Francuske, jedan je od najboljih rukometaša koje je svet ikada imao.
Proglašen je za sportistu Francuske 2011, a trenutno se nalazi u Novom Sadu, gde sa „petlovima“ bije bitku za odbranu titule šampiona Starog kontinenta. U ekskluzivnom intervjuu za „Alo!“, jedan od najpoželjnijih neženja današnjice otkriva da je trenutno solo, ali i koju devojku bi voleo da vidi na tribinama kako ga bodri!

– Od meni poznatih žena, uz moju majku, voleo bih da u publici vidim i Anu Ivanović. Ne palim se na pevačice, pogotovo ove novokomponovane. Takođe, bio bih srećan da u publici na nekom mom meču bude i Novak Đoković jer je to čovek koga posebno poštujem – otvoreno će Nikola.
Bek „petlova“ kaže da zbog profesionalnih obaveza „nema mnogo vremena za žene“, ali da se uverio da pripadnice lepšeg pola svakako više vole uspešne ljude. Ipak, još neće na ludi kamen…

– O ženidbi trenutno uopšte ne razmišljam. Mislim samo na sport i na titule. Preokupacija su mi medalje. Mislim da život brzo prolazi i da vreme treba maksimalno iskoristiti i provesti ga sa najmilijima, da bi nam bio mnogo lepši nego što zaista jeste – „objašnjava“ Nina, kako ga zovu ukućani majka Radmila i brat Luka, s kojima živi u Monpeljeu.
Inače, Nikoli je porodica na prvom mestu…
– Mama Radmila je iz Francuske došla u Novi Sad da mi pruži podršku na EP. Skoro svaki dan dođe kod mene u hotel da popijemo kafu. Ona mi je najveća podrška u životu. Porodica mi je najvažnija na svetu – dodaje Karabatić.
Što se tiče rukometa, on je u tom sportu ostvario sve.
– Životni cilj mi je bio da postanem najbolji rukometaš na svetu. Uspeo sam u tome i ta titula mi predstavlja veliku motivaciju – zaključuje Karabatić na solidnom srpskom jeziku, koji govori samo malo sporije.

 

Možda se i vratim u Srbiju

Rođeni Nišlija otkriva za naše novine da je često u rodnom gradu. Tamo posebno voli da provede najradosniji hrišćanski praznik – Božić.
– Nikad se ne zna da li ću se i kada vratiti u Srbiju, a posebno se to ne može precizirati kada je sport u pitanju. Želeo sam da se preselim u Nemačku, ali eto, ipak sam završio u Francuskoj, gde trenutno živim – iskreno će Nikola, koji se nada da će u finalu EP igrati baš sa Srbijom.

 

Sviđa mi se Novi Sad

Iako se trenutno nalazi u srpskoj Atini, Nikola zbog zgusnutog rasporeda EP nije stigao da prošeta Novim Sadom.
– Nisam video skoro ništa, osim onog što zapazimo iz autobusa dok se vozimo od hotela do hale. Video sam samo glavnu ulicu i kafić Novaka Đokovića, gde bih svakako voleo da izađem. Lep je grad. Još uvek nismo imali vremena za izlazak jer po čitav dan treniramo, ali tome se nadamo u najskorije vreme. Prvu utakmicu smo izgubili od Španaca, pa nas trener nije pustio u provod – kaže igrač slavnog francuskog Monpeljea.

NIKOLA. N. TRAVICA

Izvor:alo.rs

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code