JOSIPOVIĆEVA TRIBINA U KARLOVCU

JOSIPOVIĆEVA TRIBINA U KARLOVCU

19. lipnja, 2015.

josipović_rm_1_0

Bivši predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović je 18. lipnja 2015. gostovao u Karlovcu kao lider nove stranke «Naprijed Hrvatska! – Progresivni savez». Kako su najavili iz stranke, u Karlovcu, točnije u hotelu «Europa» na Baniji održan je inicijativni sastanak za okupljanje članova i simpatizera stranke.

Početak skupa je bio u 20 sati, a glavne teme sastanka su programske odrednice stranke, ustroj teritorijalnih organizacija i aktualna politička situacija u zemlji.

Uz predsjednika dr. Ivu Josipovića, sastanku su prisustvovali članovi novoizabranog vodstva stranke. T

5 komentara

Uskoči u raspravu
 1. DON
  #1 DON 24 lipnja, 2015, 20:46

  Svatko onaj tko je na bilo koji način podcjenio politički rad bivšega predsjednika RH gospodina Josipovića u teškoj je zabludi.Nesporno je da je on veliki kapacitet a reizbor za predsjednika izmakao je njemu za nekoliko desetaka glasova i to ne njega radi već mu je uteg postala njegova matična stranka tj.SDP.Osobno mislim da će on u skoroj budućnosti svojim radom mnogima zadati glavobolje ,doslovce rečeno.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Udbaška zmija
  #2 Udbaška zmija 23 lipnja, 2015, 08:04

  Lijeve stranke podupiru ili šute o najvećim zločinima protiv čovječnstva u suvremenoj povijesti, kao što su Hitler – nacionalsocijalistička radnička stranka, pa komunisti Staljin, Tito, Mao Ce Tung i ostala zaostala zločinačka braća.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • DON
   DON 24 lipnja, 2015, 20:56

   UDBAŠKA ZMIJA…….ti živiš u prošlosti jer UDBA.e odavna više nema ,ne postoji naime niti U od službe.Sve što se o toj ex službi piše i priča samo su FLOSKULE onih koji nisu željeli raditi i stvarati u miru dok im je to bilo omogućeno.Uostalom, bez obzira na UDBA.u u svakoj relevantnoj Državi postoje tajne službe koje djeluju na način ex službe i jao si ga onome tko rovari protiv ustavnog poredka.Sa time treba biti načisto svatko onaj tko sebi i drugima želi sigurnu i neometanu egzistenciju.

   Odgovorite na ovaj komentar
 3. Dudek
  #3 Dudek 19 lipnja, 2015, 19:58

  Razlaz SDP-a i Ive Josipovića po svemu sudeći utjecat će na vodeću lijevu stranku u Hrvatskoj više nego što je Zoran Milanović mislio i nadao. Naime, prema šturim informacijama iz V. Gorice, 30 članova SDP-a napušta stranku i prijeći će u Josipovićev tabor. Teško se oteti dojmu da će to biti zadnji prijelaz takve vrste.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code