JOSIP SALAPIĆ SREĐUJE ISPITE MODNOM MAČKU

JOSIP SALAPIĆ SREĐUJE ISPITE MODNOM MAČKU

27. siječnja, 2012.

 

modni-macak
Modni Mačak studira  u Petrinji

Piše: Dražen Stjepandić

Svi znaju tko je Modni Mačak, a Josip Salipić je saborski zastupnik HDZ-a, zamjenik Jadranke Kosor u Klubu zastupnika HDZ-a. Modni Mačak nije samo čovjek iz svijeta  mode,  napisao i knjigu, a usporedno s modnim djelatnostima upisao je Stručni upravni studij  u Petrinji, koji je ispostava Pravnog fakulteta u Osijeku.  Iz pouzdanih izvora doznali smo da mu studij u Petrinji ne ide baš najbolje, pa ispite polaže uz pomoć veza i vezica.  

Proteklih dana  Modnom Mačku je jedan ispit sredio Josip Salapić, do ulaska u Sabor i sam predvač na Pravnom fakultetu  u Osijeku.  Po ulasku u sadašnji saziv Sabora magistar  Salapić je odustao od predavanja, ali kako smo doznali još uvijek sređuje ispite, posebice ako je ispitivač iz Osijeka, a Modni mačak je baš polagao kod profesora Borisa Ljubanovića  iz Osijeka, te  zamjeniku Jadranke Kosor u Klubu zastupnika HDZ-a nije odbio uslugu. Nismo doznali koju je ocjenu prof Ljubanović upisao u index Modnog Mačka, ali  ispit kod profesora Ljubanovića  je položio. Šuška se  da Modni Masčak na sličan način polaže i ostale ispite.

Josip Salopić je jedna od novih političkih zvijezda HDZ-a. U nekoliko svojih javnih istupa Vladimir Šeks ga je nazvao svojim mogućim budućim nasljednikom.    Rođen je 13. ožujka 1976. u Osijeku, gdje je završio Pravni fakultet u Osijeku (VSS – magistar pravnih znanosti). Na prijedlog Sabora zajedno s Josipom Lekom iz SDP imenovan je u Odbor za pravosuđe. Koliko god je među ovdašnjim ljudima uobičajeno pomagati ljudima na ispitima, mnogi mu to neće uzeti za zlo, ipak  treba zapitati treba li to raditi čovjek iz Odbora za pravosuđe? Posebice ako je iz stranke koja toliko naglašava borbu protiv korupcije.
Nije nam poznato što povezuje njega i Modnog nam miceka, inače deklariranog homoseksualca.. koja je to tajna veza? .T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu
 1. Ulux
  #1 Ulux 4 veljače, 2012, 20:16

  RTL otkazao suradnju Modnom mačku zbog HDZ-a? Mačku je suradnja otkazana doslovno preko noći. Od ove nedjelje gledatelji ga više neće moći gledati u Exkluzivu zbog skandala sa Salapićem,piše zagrebancija.com

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. dani
  #2 dani 31 siječnja, 2012, 12:45

  KAKO JE MOGUCE DA JEDAN OVAKO OZBILJAN NOVINAR DOZNA ZA SVE NAJTAJNIJE DETALJE, A NIJE USPIO DOCI DO JAVNOG PODATKA KAO STO JE OCJENA????

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. miki
  #3 miki 31 siječnja, 2012, 05:01

  Ti si sra..e, sad znamo da i ti postojiš

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. zoran kovačević
  #4 zoran kovačević 30 siječnja, 2012, 17:26

  Ajme,
  pa nisam ni zano da ovo sra..e od portala postoji… znači ovo je portal ko je koga i zbog čega natako na onu stvar!? Zgodno! Ali Dragan je pravi modni mačak, silnu lovu troši Jadan lik! Nije u stanju pošteno se povući u blato iz kojeg je u Koški i izašao nego blati sve koji mu se nađu na putu. Neka bolje javnosti ispriča koliko je love zajedno sa Vranješom i Čepom ukrao od pacijenata iz osječke bolnice. Kako netko s 43 godine života, potekao iz sirotinjske obitelji može imati ušteđevinu od milju kuna, novi auto koji samo što nije stigao pred kuću, kućerinu u elitnom dijelu Osijeka, apartman na moru i tko zna što još, što u imovinskoj kartici je zaboravio napomenuti. Ljudsko smeće u svakom slučaju!

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Kućni mačak
  #5 Kućni mačak 30 siječnja, 2012, 08:03

  I ove su godine Prijatelji životinja sastavili svoju listu najokrutnije odjevenih poznatih Hrvata. Prvo mjesto je preuzela pjevačica E.T.-a Katarina Rautek, koja je lani bila petoplasirana. Drugi je, kako navode Prijatelji životinja, Marko “Okrutni mačak” Grubnić, kojeg lani nije bilo među top 10. Maja Šuput je zadržala treću poziciju, a četvrta je pjevačica Colonije Indira Vladić, koja je Vlatku Pokos “pomaknula” s prošlogodišnjeg četvrtog na ovogodišnje peto mjesto.
  “S dijelovima tijela mrtvih životinja na sebi kao ukrasima, može se biti privlačan jedino onima koji su svojim svjetonazorima i duhom ostali u kamenom dobu”

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. galeb
  #6 galeb 29 siječnja, 2012, 12:57

  Lijep momak …

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Konjo
  #7 Konjo 28 siječnja, 2012, 19:57

  Ja obožavam čitati ove vaše tračeve koje Bajićeva kćerka, ko je jacin ljubavnik i sl.
  wtf taj salapić i modni mačak? pa mene zanima prof i koliku mu je ocjenu dao? Ja moram špd hitno ipoznat tog lika pa možda i meni sredi nešto a ne da se mučim hahha-

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code