JEDINSTVENI YOGA TRENING ASJE PETERSEN U PETRČANIMA

JEDINSTVENI YOGA TRENING ASJE PETERSEN U PETRČANIMA

9. srpnja, 2015.

Pokreni se 7

Ovosezonski projekt Pokreni se predstavlja jedinstveni sportski događaj. Ususret zadarskom zajedničkom vježbanju na Pozdravu suncu, najavljenom za 18. srpanj, dan ranije, tj. u petak, 17. srpnja u 19 sati, vodeća hrvatska instruktorica yoge Asja Petersen održat će besplatni, inovatinvni trening yoge Fokus point u Falkensteiner hotelu&spa Iadera u Petrčanima. Prekrasna terasa hotela Iadera, tik uz Jadransko more, s pogledom na zalazak sunca, dat će dodatnu energiju i snagu vježbačima.

Izdvojeni događaj projekta Pokreni se pruža priliku usvajanja nove tehnike vježbanja koju je osmislila Asja, kao rezultat dugogodišnjeg sportskog iskustva, rada s klijentima i suradnje s prof. Stuartom McGillom, jednim od najpoznatijih svjetskih znanstvenika iz područja biomehanike i patologije kralježnice.

“Vježbači će sigurno biti iznenađeni najnovijim informacijama, koje će možda i srušiti pokoji mit o čestim i uobičajenim vježbama koje često izvode. Vježbe koje ću vam pokazati su vrlo učinkovite, funkcionalne te istovremeno sigurne za zdravlje svih zglobova i kralježnice!” – otkrila je Asja Petersen.

Asja je već tri desetljeća u zahtjevnom svijetu sporta, a podjednake uspjehe ostvarivala je u klasičnom baletu, judu, ritmici, aerobicu, fitnessu, body buildingu i pilatesu, uvijek pokazujući svoj neosporan sportski talent. Kao predavač na Fitness učilištu, poznata je po efikasnom transferu znanja i iskustva, a sama će reći da je temelj svakog oblika tjelovježbe čistoća forme i poštivanje zakonitosti anatomije ljudskog tijela, neovisno o kojoj se tehnici vježbanja radi; zvala se ona pilates, yoga, crossfit ili bilo što novo na fitness tržištu. Njenu torturu prolazili su ni manje ni više vojnici NATO saveza, uz nju je čari pilatesa, yoge i funkcionalnog treninga otkrio i proslavljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević, popularni hokejaši zagrebačkog Medveščaka i mnogi drugi.
Za trening yoge 17. srpnja, kao i za trening Pozdrava suncu 18. srpnja, vježbači se mogu prijaviti putem službene stranice projekta www.pokrenise.hr. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code