JAZZ NA OPATIJSKOJ RIVIJERI

JAZZ NA OPATIJSKOJ RIVIJERI

7. lipnja, 2014.

hotel-kvarner-opatija Custom

Nakon najave jazz atrakcija 14. Liburnia Jazz Festivala: Luis Bonilla Mediteranean Collectiva (petak, 4.07.), velike izraelske pjevačke dive NOE (subota, 5.07.) na opatijskoj Ljetnoj pozornici i najznačajnijeg salsa jazz sastava u ovom dijelu Europe – CUBISMA (nedjelja, 6.07.) na prekrasnoj terasi hotela Kvarner.

Kao openeri Luisu Bonilli predstavit će se novi hrvatski jazz sastav Veselino Jazz Project, a prije Noe će zapjevati Lela Kaplowitz uz Joevu pratnju, između ostalog i na tubi.

Sa 13 koncerata na čak 8 pozornica u samo tri dana, susresti se s dobrom glazbom postaje neminovna činjenica.

U subotu (4.7.) u 10 h ujutro na jazz doručku na terasi hotela Milenij prva jutarnja kava bit će začinjena brazilskim skladbama Dine e Mel , a u nedjelju (5.7.) se uz buđenje sluša Jazz natašte na terasi hotela Imperijal.

U predvečerje krećemo na krstarenje opatijskom rivijerom jedinstvenim Jazz Boatom uz odlični Soul Basement i Dinu e Mel.

U 20 h na terasi hotela Bristol, za večernje zagrijavanje poslušajte Jazz natašte i Soul Basement, a uz bazen hotela Ambasador Salty Tails.

U nedjelju se večernji koncerti sele na terasu hotela Tamaris uz zvuke Cosmic Comba i terasu hotela Kvarner gdje će Cubismo zakuhati atmosferu i zaključiti ovogodišnji Festival.

Ulaznice se mogu kupiti u :

Festivalu Opatija ;

Knjižari Ex Libris, Rijeka ;

Foto Reviji,  Rijeka ;

New Sound, Matulji ;

i online na www.kulturaplus.com

Cijena ulaznica za:

Luis Bonilla Mediteranean Collective – 60 kn

NOA – 120 kn u pretprodaji/150 kn na dan koncerta

Cijena ulaznica za Jazz Boat je 60,00 kn po danu/krstarenju.

Više na www.liburniajazz.hr T

3 komentara

Uskoči u raspravu
  1. djoko
    #1 djoko 10 lipnja, 2014, 00:49

    Eto JAZZ i ostaloga šljama diljem Opatije ,kraljice turizma,nekadašnje naravno, iz vremena austrougarske kao i iz vremena yuge..Ova se vlast nakon raspada yuge nije snašla ni na koji način,briga ih za sve jer oni svoju plaću dobijaju uredno i to po osnovi političkoga kadroviranja .To što je Opatija izgubila svoj reiting kojega je stoljećima sticala teške seljačine sadašnji i bivši gradonačelnici /osim Axela Lurenbergera/ koji su se dokopali pozicija po osnovi NOB.a baš se mnogo i ne tiče….Njima je bitno posjećivati spomenike NOB.a , kititi ih crvenim karanfilima , ružama i lovorovim vijencima i to im je limit političkoga djelovanja.JAZZ …..pa oni i neznaju koji je to ustvari šljam za Kraljicu turizma Opatiju……

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code