JAVNO MOKRENJE PO HRVATSKOM BLAŽENIKU STEPINCU

JAVNO MOKRENJE PO HRVATSKOM BLAŽENIKU STEPINCU

22. lipnja, 2015.

Jadovno-2-333x227

Četnički nastrojen Vulin više nema što tražiti u Hrvatskoj

Napisao: Mladen Pavković

Dokle će hrvatska država dozvoljavati da nas srpski ekstremi ljevičari gaze i u našoj Domovini? Zar nije bilo dosta da su nas i tijekom Domovinskoga rata željeli izbrisati s lica zemlje? Zar i danas moramo trpjeti da nam razni „gosti“ s istoka, provjereni prijatelji i kolege raznih pupovca i sličnih, dolaze s „najboljim namjerama“ i da nas pljuju i bljuju usred Hrvatske?

Ista pjesma

Evo, Aleksandar Vulin, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije, iskoristio je našu naivnost i na komemoraciji u Jadovnu održao „mali sat povijesti“, gdje je među ostalim poručio da živima treba mir, ali da „ne može isti vijenac biti u Bleiburgu i u Jasenovcu“, zatim je nadodao da ne treba miriti mrtve, jer se ne mogu „pomiriti dželat i žrtve“. Potom se obrušio na zagrebačkog nadbiskupa i kardinala, blaženog Alojzija Stepinca. Zapitao se: koji je to put i život koji je vikara ustaške vojske Alojzija Stepinca preporučio za sveca, jer, kako je rekao, ako jeste, što je onda sa dušama poklanih u Jadovnu, sa dušama pobijenih u Jasenovcu? Također ga je zasmetalo što na hrvatskim stadionima gleda kukaste križeve, što u BiH gore zastave Izraela, što čuje, kako je izjavio, neprestano istu pjesmu, sa trgova najljepših gradova „Jasenovac i Gradiška Stara“?

Ne bi se začudili da je to rekao neki hrvatski ekstremni ljevičar, ali Stazić, Jovanović i takvi, ali da nam to kaže jedan srpski političar i to na komemoraciji u Hrvatskoj, e to je već prešlo svaku granicu dobrog ukusa, tim više što još nismo čuli da je neki hrvatski političar došao u Srbiju i na nekom njihovom skupu popljuvao četničkog generala Dražu Mihailovića, ili pak najvećeg balkanskog krvnika Slobodana Miloševića. Ne znamo kako bi se takav proveo „tamo daleko“.

Vikar ustaške vojske

No, kao prvo treba vidjeti tko je Vulina uopće i pozvao u Hrvatsku, tim više kad se zna da je on ekstremni ljevičar, četničke orijentacije? Potom bi hrvatska država trebala otvoreno, glasno i jasno reći: vi, koji ste krivci za najveću patnju Hrvata, više ne možete dolaziti u Hrvatsku i dalje se ponašati kao agresori i nama govoriti da je, primjerice, blaženi Alojzije Stepinac „vikar ustaške vojske“ i da je on kriv za smrt onih u Jasenovcu. Sjetite se, četnički nastrojeni Vuline, pjesama „Slobodane, šalji nam salate, bit će mesa klat ćemo Hrvate!“, sjetite se Vukovara, Škabrnje, Voćina, Knina, Osijeka, Županje, Vinkovaca, Bučja, Zadra, Šibenika, Dubrovnika, Gospića, Virovitice, Karlovca i brojnih drugih gradova i mjesta, gdje ste klali i protjerivali nevine Hrvate? Jedan Vulin je zadnji čovjek koji može nama držati lekcije.

Stoga, nije dovoljno samo se ograditi od izjava ovog srpskog četnika, već mu se mora reći: Vuline, ne želimo te više u Hrvatskoj! U Srbiji radi što hoćeš, ali u Hrvatskoj više nećeš mokriti po svetim ljudima kakav je Alojzije Stepinac!

Vjerujemo da će se od nepoštenih i sramnih izjava ovog sramnog ministra ograditi i Vlada Republike Srbije, a ako ne će onda je to znak da zajedno dišu isti „vazduh“. T

12 komentara

Uskoči u raspravu
 1. squiptar
  #1 squiptar 28 lipnja, 2015, 20:57

  Šljam inkvizicijski na kaptolu obituje ,propovjeda uskrsnuće po kristu u kojega ne veruje već u reinkarnaciju svoje nade polaže a kako i ne bi kada je svoje gene prepoznao uputivši se u službu inkvizicije”celibat” nasljedivši vlastite gene koji su na lomačama palili a to bi i danas činili da je to njima ikako moguće.Najveći trik sotone je misa katolička jer je to kanibalizam gdje se u vidu hostije jede ljudsko meso tj. tijelo kristovo i u ispijanju misnog vina pije se krv kristova.Magijski obred sponzorira sam sotona naravno uz latinski i paljenje svijeća.Svaki obred koji se provodi uz paljenje svijeća ispijanje krvi i jedenja čovječjega mesa uz molitve na latinskom jest obred sotonski.O međugorju dakako niti nakon tri decenije oni pojma nemaju što se to tamo zbiva.No dobro je njima poznata igra ali istu za sebe drže.Nije papa francek naivan te on pokušava spasiti ono što se spasiti nemože.Demon u šaci drži i njega i vatikan ,onaj tko ne veruje taj nek u crkvi boga moli tj. nek jede ljudsko meso i pije ljudsku krv.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. squiptar
  #2 squiptar 28 lipnja, 2015, 19:11

  Squiptar populli kaže ,hrvatima je vrlo lako manipulurati kada je vera u pitanju.Kažeš gospa u međugorje dolazila eto njih tamo,kažeš pop je svetac i eto njih svih tamo.Koliko je gospa u međugorju dolazila toliko je stepinac svet.Nema ništa od gospe u međugorju i nema ništa od svetosti ustaškoga vikara.Bog sve zna i sve vidi a papa to zna i ne da sebe da zavara.Naivni hrvati sada više i papi nebi da veruju jer ode biznis hercegovački i ode bludnik krašićki u večita lovišta ,bog sve da zna bog sve da uredi po papi svetom peratiji.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • squiptar
   squiptar 28 lipnja, 2015, 20:29

   Digo se u hrvatskoj antihrist na obadve noge te prikazuje lice svoje naivnim hrvatima,obeležen već od davno on je, po bozaniću i po liniću fratru kao i fratru jošku srdanoviću koji su izneverili njega i crkli naprasno a bozanić će uskoro u svojoj grešnosti da crkne.Međugorje pokazaće lice svoje demonsko jer Bog je odlučio veru da iskuša .Isus novaca ne treba ,vera njegova na otvorenoj livadi ima da se slavi a ne u dvorima kakve ni on imao nije,ima uskoro da vidite šta će da se desi.

   Odgovorite na ovaj komentar
 3. klarens
  #3 klarens 24 lipnja, 2015, 18:48

  VoLoVi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ++++++++++++++++++++
  MI NEMAMO DRZHAVU
  ====================
  Pozhderashe je KPJ i
  ====================
  I oni SILNI PENZIONERI
  ====================
  Sa dva dana rata i 3 brata
  ====================
  Ma da jedemo samo govna
  ++++++++++++++++++++
  Opet se nishta promijeniti
  =====================
  Neche i ne mozhe
  =====================
  Ostali smo ISTI
  +++++++++++++++++++++
  Zna li itko ?????????????
  =====================
  SHTO i KAKO ??????????
  =====================
  Jer stvarno
  +++++++++++++++++++++
  Dalje ne mozhe
  ============
  OVAKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. RUW
  #4 RUW 22 lipnja, 2015, 17:31

  PREBLAGO je gospodin Aleksandar Vulin opisao Stepinca ,mogao je to i mnogo žešće jer Stepinac i je bio vikar ustaški jer gdje god je vidjeti njegove slike javno objavljene uvijek on bude u društvu Ante Pavelića i ostale najviše bratije kratkotrajne i kratko umne kvazi države.Proglasiti njega svetim lako je ,vrlo lako, no dal je on doista svet to zna samo gospodin Bog stvoritelj koji dopušta svakojaku ljudsku glupost pa i tu o proglašavanju nekoga svetim.Ponajmanje o tome zna RKC koja nije u stanju promtno prepoznati jeli u Međugorju na djelu DEMON ili se doista Djevica Marija ukazuje.Relevantni predstavnici Stvoritelja na ovome svijetu o ovakvim situacijama trebali bi imati direktna saznanja od Boga dana no oni to nemaju.Naslijednici Sv.Petra na ovoj zemlji stoga su FALŠ tj. samoprozvani koji jedino brinu o svojoj trpezi i palačama od Mermera .No Demoni caruju od uvijek i zauvijek i lako je njima igrati se sa “”svećenim ” osobama koji misle da su završenom Theologijom doista postali predstavnici stvoritelja.Jao si ga onima koji takvima vjeruju jer je njihovo kraljevstvo nebesko.Dakle čekaj Magare dok trava naraste dok popovi istom uživaju ovozemaljske darove u punoj mjeri …..

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. akademik
  #5 akademik 22 lipnja, 2015, 09:34

  Dođe četnik i posere se u sred Hrvatske. Dok on sere po našoj krvavoj prošlosti, koja je krvava upravo zahvaljujući njegovim četnicima, to mirno promatraju i blagosivaju episkopi, patrijarke , prote, bradate spodobe, kojima smrdi brada isto onako kako im smrdi duša. Što rade hrvatske vlasti? Sve je to sada plod Mesoćeva, Josipovićeva višegodipnje srbizacije u Hrvatskoj,a na sve to ulje nadolijeva Pusićka, pa onaj ružni gad Stazić i još neki srpski zetovi i srposke snahe…dokle tako, krvavo im podnebesje!?

  Odgovorite na ovaj komentar
  • RUW
   RUW 22 lipnja, 2015, 17:38

   AKADEMIK…i ti si od BUNIKE zastranio pa zaboravljaš napisati da su zet i unuci pok.Franje Tuđmana Srbi pravoslavne vjeroispovjesti….Dakle pišeš nešto a ne napišeš NIŠTA…..

   Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code