IZABRANO VODSTVO SHZ-a

IZABRANO VODSTVO SHZ-a

20. listopada, 2018.

 

Stranka hrvatskog zajedništva na redovnoj sjednici Sabora SHZ-a  održanoj 20. 10. 2018. godine u Zadru, izabrala je za novi 4-godišnji mandat   mr.sc. Miljenka Marića, dipl.iur. za predsjednika SHZ-a, a za zamjenika predsjednika SHZ-a izabrana je Ljiljana Draženović, ing., a za potpredsjednike izabrani su Jozo Marunica i Petar Antunović, dipl.iur.

Za  članove predsjedništva SHZ-a izabrani su  Darinko Tadić, Martin Babić, Ljubica Gebhard, Karmen  Pavlic i Anđelko Kardum, a za članove Upravnog odbora SHZ-a izabrani su  Goran Marinović, Drago Draženović, Darko Zelić, Gašpar Bilić i mr.sc. Šime Medić, dipl.oec.

Zar članove Nadzornog odbora SHZ-a izabrani su  Sanja Vukelić, Maria Kardum i Gordana Biljan, a za  članove Suda časti SHZ-a izabrani su Vinko Marić,  Miljenko Morić i Dragan Ledenko.

 

Izabrani  predsjednik SHZ-a Miljenko Marić danas je na sjednici naveo da SHZ ima 14 evidentiranih ustrojstvenih oblika podružnica po općinama i gradovima u Republici Hrvatskoj i da se i dalje osnivaju podružnice SHZ-a, a za koje postoji interes.

Zadru, 20. listopada 2018.

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code