IZ LA U ŠIBENIK

IZ LA U ŠIBENIK

5. travnja, 2020.

 

Iza Alena Slavice je dugogodišnja i iznimno uspješna karijera. Prvi od 14 studijskih albuma snimio je još s 15 godina, a najveći uspjeh postiže albumom Dao sam ti dušu koji je dosegao platinastu nakladu. Naslovna pjesma i danas je jedna od najemitiranijih u hrvatskom radijskom eteru, a sjajnu budućnost mogla bi imati i potpuno nova pjesma Moru ljubav svu sam da za koju je nakon jednog izvjesnog vremena ponovno ostvario suradnju s producentom Slobodanom Kovačevićem koji je zaslužan i za neke njegove najveće hitove. Glazbu i tekst potpisuje Alen, a Slobodan aranžman i produkciju.
Iako živi u dalekoj Americi, odnosno
Los Angelesu, Alen se svake godine vraća u Karlovac, rodni grad njegove majke te u šibenski kraj iz kojeg potječe njegov otac. Tako je bilo i ove zime kada je boravak u Šibeniku iskoristio za snimanje spota svoje nove autorske pjesme. Spot je snimao, režirao i montirao Andrej Smolić iz Live Studija, a u njemu možemo vidjeti prekrasne kadrove jednog od najljepših gradova na Jadranu, Šibenika.
 “Slobodan je moj stari prijatelj s kojim sam radio još davnih 80-ih godina i ovo je prva suradnja nakon dugo godina. Zaista me veseli ponovni rad sa Slobodanom”, rekao je Alen koji se javio iz Los Angelesa i istaknuo kako su u doba koronavirusa i tamo ulice prazne:
“Los Angeles je prazan, nema nigdje nikoga. Znate sve, čuvajte se, ostanite kod svoje kuće i slušajte dobru muziku. Voli vas vaš Alen Slavica”.
Alen je prošle godine za Croatia Records objavio The Best of Collection s 21 hitom koji je obilježio njegovu nevjerojatnu karijeru. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code