ISTARSKI “INDIREKT FESTIVAL” U BEOGRADU

ISTARSKI “INDIREKT FESTIVAL” U BEOGRADU

4. listopada, 2017.

 

Istarski Indirekt Music & Art Festival u lipnju je obilježio svoje peto izdanje, a ove jeseni će se održati već treći po redu Indirekt festival u Beogradu (5.- 8.listopada). Uslijed regionalnog povezivanja i potrebe za umrežavanjem regionalne nezavisne glazbene scene, u listopadu 2015. u Beogradu i Novom Sadu, održan je prvi Indirekt u Srbiji. Već iduće godine festival je dobio međunarodnu notu. Potaknuti uspijehom prva dva izdanja i pozitivnim reakcijama posjetitelja i umjetnika, Indirekt širi svoj program i postaje SHOWCASE FESTIVAL, što znači da nas očekuje najbogatiji glazbeno-edukativni program do sada.

Indirekt nanovo oduševljava selekcijom bendova. U okviru programa sudjelovat će 22 glazbena izvođača i predavači iz čak 10 europskih zemalja, što je značajni napredak u odnosu na prošlu godinu.Festival nudi široku paletu žanrova, od indie folka, rocka, dream popa i bluesa do psihodelije, nu jazza, industriala, elektronike i punka. Nastavlja se ovogodišnja suradnja sa zemljom partnerom Austrijom, Austrian music exportom i prestižnim Waves Vienna festivalom. Predstavljaju bendove: At Pavillon i Gospel Dating Service te dobitnike festivaske nagrade Export Award Waves Vienna festivala, indie blues rock duo Cari Cari, koje smo ove godine nastupili i u Umagu. U Istri su nastupila i dva mlada, talentirana kantautora, Jakob Kobal iz susjedne Slovenije i Sir Croissant iz BIH. Hrvatski predstavnici na Indirekt Showcaseu su: Baden BadenSleepyheads i (The) Lesser Men. Iz Švedske stižu: Barbarisms i Norma. Mađarska predstavlja dva benda: Dope Calypso i The Immigrants, Technoir će biti ovogodišnji predstavnik za Italiju, a Haze & Ash za Crnu Goru i Srbiju. Srbija predstavlja još 8 izvođača: Auf Wiedersehen, Ana Avramov, Bitipatibi, Dogs In Kavala, Moloa, Nadja, Presing i TrikoT

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. ALICIANA CASTELO
  #1 ALICIANA CASTELO 4 listopada, 2017, 11:25

  Pozdrav,
  Tražite li legitimne i pouzdane financije / zajmodavca? Trebate li zajam? Potrebna vam je hitna financijska pomoć? Trebate hitan zajam za brisanje dugova ili vam je potreban kapitalni zajam za poboljšanje poslovanja? Nudimo sve vrste zajmova po kamatnoj stopi od 2% ljudima, tvrtkama i društvima u jasnim i razumljivim uvjetima i odredbama. Mi isporučujemo zajmove bilo kojeg iznosa na bilo koje odredište tako da nas danas kontaktirajte da biste dobili instant zajam danas.

  Pošaljite nam e-poštu na: ([email protected])

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Stjepan DZ Benedict
  #2 Stjepan DZ Benedict 4 listopada, 2017, 08:17

  And there was no Marko Thompson?

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code