120 BUJICA U PROTEKLOJ SEZONI

120 BUJICA U PROTEKLOJ SEZONI

16. srpnja, 2016.

 

U zadnjoj Bujici ove sezone, u petak 15. srpnja, saborski zastupnik HDZ-a Stevo Culej – Stiv osvrnuo se i na riječi Freda Matića koji je već izjavio da će možda ipak ponovo biti ministar branitelja, u slučaju pobjede Zorana Milanovića na izborima 11. rujna: – Obično se Juda objesi, no ovaj Juda je ponovo spreman izdati hrvatske branitelje!

Na pitanje koji je Mesić pravi – onaj iz Australije koji je veličao NDH ili onaj iz Jasenovca koji osuđuje ustaše, Culej je odgovorio: – Ja ne znam, ali izgleda da postoje dva odlična glumca. Ne znam jesu li braća blizanci, ali mogu se prodati i pod ustašu i pod partizana! I pod nekog trećeg, ako treba…

Na kraju emisije voditelj Velimir Bujanec zahvalio se na vjernosti i pozornosti gledateljima Bujice u domovini, iseljeništvu i Herceg-Bosni. Posebno je pozdravio hrvatske branitelje.

Ovo je bila zadnja emisija ove sezone, a emitirano ih je čak 120! Bujicu gleda u prosjeku između 200 i 300 tisuća gledatelja. Nova sezona Bujice na 10 televizija starta već u kolovozu, iza Velike Gospe.

CIJELU EMISIJU POGLEDAJTE OVDJE:

https://www.youtube.com/watch?v=94fYiy5H9N0&feature=youtu.be

T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code