ISPLATA POMOĆI ZA OPREMU NOVOROĐENOG DJETETA

ISPLATA POMOĆI ZA OPREMU NOVOROĐENOG DJETETA

8. siječnja, 2013.

 cute-bebe-233197

Prema obavijesti iz Gradskog ureda za zdravstvo i branitelje, u utorak  8. siječnja, započela je  isplata pomoći Grada Zagreba za opremu novorođenog djeteta.

Navedenu pomoć primit će korisnici prava na novčanu pomoć za opremu novorođenog prvog, drugog, trećeg i svakog daljnjeg djeteta, koji su to pravo ostvarili u listopadu 2010. i u listopadu 2012., te korisnici koji su pravo na novčanu pomoć za opremu novorođenog prvog i trećeg djeteta ostvarili u listopadu 2011., na temelju Odluke o novčanoj pomoći za opremu novorođenog djeteta, kao i korisnici koji su u veljači 2012. ostvarili pravo na isplatu drugog obroka novčane pomoći za opremu novorođenog djeteta za drugo dijete.

Pomoć će primiti i korisnici prava za treće i svako daljnje dijete, koji su pravo ostvarili u listopadu 2007., listopadu 2008. i u listopadu 2009., na temelju Odluke o pomoći za opremu novorođenog djeteta.

Rok za podnošenje zahtjeva za nove korisnike prava na pomoć za opremu novorođenog djeteta je šest mjeseci od dana rođenja djeteta. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code