“INDIGO” S PJESMOM “UTOPIJA” ŽELI USPJETI NA ESTRADI

“INDIGO” S PJESMOM “UTOPIJA” ŽELI USPJETI NA ESTRADI

5. travnja, 2018.

 

Još jedno novo glazbeno otkriće stiže nam iz radionice jednih od najplodonosnijih domaćih autora, Mire Buljana i Nenada NinčevićaINDIGO čine Katarina, Shaun i Luka, a publici se po prvi puta predstavljaju s pjesmom „Utopija“!

Trojac je surađivao na nekoliko različitih glazbenih projekata iz čega je proizašla ideja o osnivanju benda. Spletom okolnosti, upoznaju poznatog hrvatskog autora Nenu Ninčevića koji je, nakon što mu je predstavljena vizija benda, vidio njihov potencijal, volju i strast za glazbom te pristao na mentorstvo.

Već na prvom sastanku s dva renomirana imena hrvatske glazbene scene, Buljanom i Ninčevićem, bilo je vidljivo u kojem smjeru će se razvijati daljnja suradnja te je projekt dobio ‘glavu i rep’. Zatvaraju se u studio i mjesecima pomno rade na materijalu i pjesmama što je rezultiralo slatkom brigom – koju pjesmu odabrati za singl prvijenac. Odluka je jednoglasno pala na „Utopiju“.

Spot za pjesmu „Utopija“ možete pogledati na sljedećem linku:

https://www.youtube.com/watch?v=Nduy-cSYRL4&feature=youtu.be

Spot za prvijenac “Utopija” sniman je pod redateljskom palicom Darija Radusina čija se kreativnost savršeno uklopila u viziju benda. Samo snimanje trajalo je napornih 15 sati te se odvijalo na dvije lokacije u gradu Zagrebu. Svoj doprinos finalnom izgledu spota dali su i poznati hrvatski dizajner Anthony Avangard, stilisti Mate Rončević i Ivana Pavić, vizažistica Petra Sever i hair stylist Edin Zahirović.

Vesela i pjevna „Utopija“ već nakon prvog slušanja ulazi u uho, a simpatična ekipa iz benda pravo su  osvježenje za hrvatsku glazbenu scenu. Susret s publikom neizmjerno ih veseli i nestrpljivo iščekuju prve reakcije. Za sve one koji nakon prve pjesme požele još, bend poručuje da su nove pjesme već u pripremi.

Pjesmu „Utopija možete slušati i na Deezeru:

https://www.deezer.com/hr/album/60236952 T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code