IN MEMORIAM RAMO DEDIĆ

IN MEMORIAM RAMO DEDIĆ

25. lipnja, 2019.

Ramo Dedić je bio istinska zagrebačka legenda. Preminuo je u subotu 22. lipnja u KB Dubrava. Dulje vremena bolovao je od srčanih problema. Posljednji ispračaj pokojnika bit će na Markovu polju u četvrtak u 12 i 30 sati.

Ramo Dedić je imao burnu biografiju. Nekad je bio imućan čovjek s kućom katnicom na Ferenčici s dobrim vezama u zemlji i inozemstvu. O njemu je često bilo spomena u javnosti. U jednom od brojnih intervjua je izjavio kako je pošao u prvi razred 1963. godine u Retkovcu kada mu roditelji prodaju stan i sele se u rodnu Bosnu, gdje otac u okolici Laktaša u selu Dubrave otvara “Cigansku noć” – lokal poznat diljem tadašnje države.

Bio je dobar znanac sa Stipom Mesićem i Milanom Bandićem. Iz vremana dok je zagrebački gradonačelnik bio u Remetincu ostala je zapamćena Ramina izjava: “Struja ubija, motika umara, a politika zatvara.”

Ramo Dedić je imao tri kćeri i nekoliko unučadi. Ovo je treći smrtni slučaj u obitelji Dedić. Nedavno su na istom groblju Markovo Polje sahranjeni Ramina majka Fatima i brat mu Mahmut. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code