IKIĆ BANIČEK NE ŽELI NIŽU CIJENU VRTIĆA

IKIĆ BANIČEK NE ŽELI NIŽU CIJENU VRTIĆA

21. travnja, 2018.

 

 

Nakon što je na prošloj sjednici Gradskog vijeća Grada Siska vladajuća većina na čelu s Kristinom Ikić Baniček odbila zaposliti 50 žena koje bi skrbile o 200 korisnika za što bi iz EU fondova dobili 7 milijuna kuna, slična situacija se nastavila.

Na 6. sjednici Gradskog vijeća, zatraženo je uvrštavanje na Dnevni red Odluke o izmjeni Odluke o načinu i uvjetima sudjelovanja roditelja u cijeni programa dječjih vrtića grada Siska, kojom bi se roditeljima s više djece osigurala niža cijena vrtića, a da se time ne proizvodi dodatan trošak za proračun Grada.

Predloženom Odlukom, ne isključuje se smanjivane cijene vrtića ako drugo dijete još nije krenulo u vrtić ili ide u osnovnu školu, tako bi za drugo dijete roditelji ostvarili smanjenje od 50%, a za treće dijete od 75% cijene vrtića. Posebnost je ove odluke što bi za četvrto i svako iduće dijete vrtić bio potpuno besplatan.

Vladajuća većina koja podržava gradonačelnicu Ikić Baniček, nije podržala ovaj prijedlog, uz obrazloženje kako je ova mjera nesuvisla, kako je cijena vrtića u Sisku sasvim pristojna i da će Grad Sisak i dalje nastaviti ulagati u infrastrukturne projekte. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. merle
  #1 merle 25 travnja, 2018, 12:27

  A ŠTO BI DRUGO PREDLAGALA “smrdljiva partizanka” NEGO NEŠTO ŠTO SAMO MOŽE NAŠTETITI HRVATSKOJ POPULACIJI DJECI HRVATSKOG ŽIVLJA!!! ZDS!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Anonimno
  #2 Anonimno 21 travnja, 2018, 17:45

  Nisu prihvatili prijedlog oporbe iz Grada, kao i Županijska Skupština prijedlog oporbe o ukidanju cestarine od Lekenika do ZG.

  Ovo je bar bilo na Dnevnom redu, a Roksandička je sve smotala bez uvrštanja u program.

  pa sad neka se vidi tko je vladajući i koga se sluša…

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code