IBRA UZVRATIO SENADI ŠTO IM JE DOŠLA U KUĆU KAD JE BIO BEBA

IBRA UZVRATIO SENADI ŠTO IM JE DOŠLA U KUĆU KAD JE BIO BEBA

6. ožujka, 2021.

„Šta da vam kažem, presretna sam. Nema nikoga ko me zbog toga nije nazvao, svi samo pričaju o tome. Da jedna takva sportska veličina se pojavi na pozornici San Rema s mojom pjesmom neizmjerna je čast i zadovoljstvo. Mislim da to nije doživio niko od muzičara s ovih područja – izjavila je Nada za “Kurir” i dodala:“Suprug Zlatko i ja jednom smo posjetili Zlatanovog oca na ručku, to je bilo davno. Zlatan je tada bio mali i od tada ga nisam vidjela, nismo u kontaktu. Otac mu je svirao harmoniku i tako smo se i upoznali. Nisam ni znala da sluša moju muziku, ljudi ovo je kruna moje karijere.“

Nadi Topčagić je inaće pravo ime Senada, rođena je u Tarevcima, pored Modriče, selu iz kojega potjeću i Izetbegovići. A Zlatan je o svome ocu harmonikašu pisao u svojoj autobiografiji. Ukratko prepričano u jednoj rečenici njegov otac je imao alkohol i svoju muziku. Naravno narodnjake. I prilikom jednog gostovanja u Švedskoj velika narodnjačka zvijezda je posjetila Ibrahimoviće o čemu se u njihovoj kući kasnije godinama pričalo. Sada je Zlatan uzvratio Nadi i časti koju je u Malmeu priredila njegovoj iseljeničkoj obitelji.

Topčagić je sva ushićena zbog nemale časti koju joj je Šveđanin ukazao, ali je doživjela i neugodno iskustvo. Kako prenose srbijanski mediji, muž Nade Topčagić je napadnut u Beogradu. Sve se odigralo u srijedu u trenucima kada je ona davala izjavu o onome što je učinio Ibrahimović.

Muž Zlatko Đorđević je pio kafu u obližnjem kafiću i ugledao komšiju koji je parkirao na njegovo parking mjesto. Kada je prišao čovjeku da objasni da je to parking mjesto u njihovom vlasništvu, komšija ga je pljunuo, piše “Republika”.

Došlo je i do žestokog verbalnog sukoba, a Zlatko je htio pozvati i policiju. Čim je vidjela da je njen suprug u problemu, Topčagić je prekinula intervju i odmah reagovala. Na sve načine je smirivala strasti između Zlatka i susjeda.

Sve je trajalo oko desetak minuta, a pjevačica je bila vidno uznemirena. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code