NAJNOVIJE NA PORTALU

I JAQUES HOUDEK U LISINSKOM

I JAQUES HOUDEK U LISINSKOM

16. ožujka, 2015.

jacques-houdek-smijesne-slike

Nesumnjivo najveći vokalni autoritet ovih prostora, glazbenik ekskluzivna statusa i nadimka “The Voice“ – Jacques Houdek, odlučio je svoju vjernu publiku počastiti pravim glazbenim rođendanskim spektaklom – solističkim koncertom u KD Vatroslav Lisinski 14. travnja 2015. s početkom u 20 sati.

Na nezaboravnom glazbenom događanju posjetitelji će imati posebnu priliku i proslaviti rođendan svog omiljenog pjevača, a Jacques, kao pravi slavljenik, svojoj publici priprema brojna iznenađenja. Na sceni će mu se pridružiti 13 vrhunskih glazbenika pod ravnanjem maestra Antuna Stašića, dok će zanimljivi glazbeni gosti svojim nastupom začiniti ovaj rođendanski koncert u Lisinskom.

Iako prezaposlen mentorskim obvezama u televizijskom spektaklu desetljeća The Voice – Najljepši glas Hrvatske, Jacques s velikim uzbuđenjem očekuje novo glazbeno druženje u zagrebačkom hramu kulture u kojem je prvi put nastupio sa samo 26 godina, a istu je dvoranu rasprodao još četiri puta.

“Lisinski za mene predstavlja posebno mjesto. To nije samo koncertna dvorana, to je poseban trenutak u životu i karijeri svakog pravog glazbenika kada na zaista jedinstven način osjetiš povezanost s publikom i kada dijeliš emociju kroz glazbu koju živiš! – zaključuje glazbenik Jacques Houdek te dodaje: “Jako se veselim novom susretu s publikom u Lisinskom i jedva čekam proslaviti rođendan s ljudima koji slijede moj glazbeni put i osjećaju moje pjesme i moje snove!“

Jacques je protekli vikend gostovao u Sarajevu gdje je, uslijed ogromnog medijskog interesa, promovirao aktualni singl Nov čovjek i ujedno najavio nova koncertna iznenađenja te skori početak live emisija popularnog televizijskog showa The Voice.

Ulaznice za slavljenički koncert možete kupiti na blagajni KD Vatroslav Lisinski ili putem online sustava www.ulaznice.hr po cijeni od 120,140,160 i 190 kn.

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code