HUMANITARNA AKCIJA „MOGU BIT’ TVOJA SPONZORUŠA?“

HUMANITARNA AKCIJA „MOGU BIT’ TVOJA SPONZORUŠA?“

22. siječnja, 2016.

Ranjene-zivotinje

Grupa studenata diplomskog studija Menadžmenta pri Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, u sklopu kolegija Menadžment promjena, pokrenuli su akciju duhovitog naziva „Mogu bit’ tvoja sponzoruša?“. Studenti Ante Bubalo, Dora Bukovac, Petra Franić, Nikola Senzel i Damir Buković, pod mentorstvom novinarke Nine Slišković za cilj svog projekta imaju pronalazak sponzora što većem broju pasa i mačaka, štićenika udruge „Šapica“ koja djeluje na području Zaprešića.
Svi oni koji možda nemaju mogućnost udomiti psa ili mačku, također se mogu uključiti u ovu humanitarnu akciju, doniranjem novčanih sredstava Udruzi ili doniranjem materijalnih stvari. U obzir dolazi hrana i igračke za životinje, dekice, posude za hranu, oprema za njegu životinja, čak i građevni materijal jer je samo sklonište u nezavidnom stanju.
Svi građani svoje donacije mogu donijeti 29. siječnja u 16.00 sati u Dvoranu 3 Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, gdje će se za kraj projekta održati edukativno predavanje. Predavači će biti stručnjaci iz područja veterine i zaštite životinja, članovi udruge „Šapica“ koji će prezentirati tešku situaciju udruge, nastojati osvijestiti o potrebama napuštenih životinja, ali i dati puno korisnih savjeta o samoj brizi za životinje i odnosu prema psima i mačkama.
S ponosom možemo reći da od kada je projekt „Mogu bit’ tvoja sponzoruša?“ krenuo, dva psa kojima smo tražili sponzore su udomljena, odnosno pronašli su svoje stalne domove, a tri su sponzorirana u naredna tri mjeseca od strane brandova Royal Canin i Frontline, koji su se pobrinuli za zalihe hrane i zaštite za njih.
Ukoliko Vam termin predavanja ne odgovara, donacije možete donijeti u nekom drugom terminu po dogovoru s organizatorima eventa ili uplatiti na iduće račune:
Za sponzoriranje životinja: HR4924840081103555954
Za sponzoriranje izgradnje skloništa: HR7323400091110646781 T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code