HSS MAJUR U MIROVANJU DO ODLASKA KREŠE BELJAKA

HSS MAJUR U MIROVANJU DO ODLASKA KREŠE BELJAKA

25. travnja, 2017.

 

 

Općinska organizacija Hrvatske seljačke stranke Majur s danom 24. travnja 2017. godine stavlja rad Općinske organizacije Majur i članstvo svih svojih članova u Hrvatskoj seljačkoj stranci u mirovanje do odlaska Kreše Beljaka, Željka Lenarta i njihovih poslušnika iz ove ponosne stranke te povratka demokratskih načela u Hrvatsku seljačku stranku.

Predsjednica HSS-a OO Majur Klementina Karanović je suspendirana kao članica HSS-a još 14. rujna 2016. godine, a 1. listopada 2016. godine protiv iste je pokrenut postupak zbog političke odgovornosti. Dana 16. studenog 2016. godine donesena je Odluka o raspuštanju HSS-a OO Majur od strane osobe koja po Statutu za to nije nadležna. Do danas niti jedan od ovih postupaka nije riješen, niti je pokušano njihovo rješavanje, što samo potvrđuje da je danas vodstvo HSS-a prepuno kukavica bez ikakvih moralnih i ljudskih načela.

Članovima Hrvatske seljačke stranke Općinske organizacije Majur onemogućeno je političko djelovanje, isključeni smo iz svih izbornih procesa unutar Hrvatske seljačke stranke što je u suprotnosti sa Statutom HSS-a, a ujedno smo upozoreni da ne možemo izaći na lokalne izbore 2017. godine sa listom kojom želimo, jer nećemo dobiti potpis na takvu listu, što je u suprotnosti sa odlukama stranke te smo prisiljeni od strane predstavnika vlastite stranke na ovaj potez.

Rad, poštenje, istina i pravica kao temelji Hrvatske seljačke stranke duboko su utkani u naša srca i upravo zbog toga ne želimo pristati na ništa manje od onoga što Hrvatska seljačka stranka treba biti. Naši očevi i djedovi su bili proganjani, omalovažavani i ubijani radi ideja Hrvatske seljačke stranke i radi toga što su bili Hrvati i kao naš zalog njima želimo stvoriti pošteno društvo na demokratskim principima, a to danas HSS nije.

Ovakav odnos prema nama i našem kraju nikako ne zaslužujemo jer smo svi mi pretrpjeli velike ljudske i materijalne gubitke u Domovinskom ratu, jer je ovo područje jedno od najsiromašnijih u Hrvatskoj, zaboravljeni od svih politika i struktura, ali ipak smo ponosni, želimo ovdje živjeti i spremni smo pošteno raditi kako bi vratili život u naš kraj.

Upravo nas sve gore navedeno obavezuje da damo najbolje što možemo od sebe i zato na lokalne izbore 21. svibnja 2017. godine izlazimo sa nezavisnim listama za općinsku načelnicu i općinsko vijeće Općine Majur predvođeni sadašnjom načelnicom Klementinom Karanović sa načelima braće Radić i sa onim što imamo, a to je Vjera u Boga koju smo naslijedili od svojih starih i Seljačka sloga, jer su nas upravo teški trenuci u našem životu i povijesti ovog kraja naučili da samo zajedno u slozi možemo stvarati bolju budućnost, i zato vjerujemo da nam je uspjeh osiguran. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. FRANO
  #1 FRANO 28 travnja, 2017, 02:41

  TO VAS NAGOVORILA OVA ZATUCANA , STEPINČEVSKI INDOKTRINIRANA ,KLERILANO-AGRESIVANA SNAŠA , NIŠ KORISTI ,POŠTOVANA REPETIRKA, ČIJA SE SVIJEST GNIJEZDI NA STUPNJU ČULNE ISZVJESNOSTI ,A RZUM SPREMAN NOGAMA GAZITI KORIJENE LJUDKE HUMANOSTI .PRAVA SREDNJOVJEKOVANA ORLEANKA ,S KRIŽOM I PATRICAMA OKO VRATA A U DUŠI HOLOKAUTSKOM MRŽNJOM ,ONOM STEPINČEVSKOM, PREMA SVAKOM DRUGOM I DRUGAČIJEM.TO JE SVOJSTVO SLJEDBENIKA ZLOČINAČKE CRKVE U HRVTA.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Anonimno
  #2 Anonimno 26 travnja, 2017, 20:02

  Dajte se više svi odredite.
  Kunete se u nauk Braće Radić, a nitko ga ne primjenjuje u praksi.
  Bez obzira kojoj stranci pripadate samo su vam bitni”stolci”i vlast.
  Pa dajte budite pravi selaki-domaći.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code