HČSP: SRAMOTNO PUŠTANJE PERKOVIĆA

HČSP: SRAMOTNO PUŠTANJE PERKOVIĆA

3. siječnja, 2014.

Josip-Perković-685x455

Ako je bilo ikakve sumnje u to da je Hrvatska komunistička utvrda, unatoč tzv. demokraciji, sada su nakon puštanja Josipa Perkovića na slobodu sve dvojbe otklonjene. U svim porama društva, od portira do predsjednika države, vladaju sinovi komunističkih ubojica i tako čvrsto štite svoj antihrvatski aparat. Oni u tomu nemaju skrupula, nemaju senzibiliteta za domaću ni međunarodnu javnost, oni na najdrskiji mogući način demonstriraju svoju sirovu silu i tako nastavljaju agoniju hrvatskoga društva do beskraja.

Nije bilo dosta mrcvarenja s „Lex Perković“, nije dosta soli na ranama hrvatskih žrtava, krvnici hoće još, jer ako stane dotok hrvatske krvi oni umiru u hropcu svoje nečiste savjesti i svojih nedjela, a to se ni pod koju cijenu ne smije dopustiti, zločini protiv Hrvata moraju vječno ostati skriveni, a izvršitelji abolirani. Ubijati Hrvate je simpatično, samo ih proglasiš ustašama i sve je jasno, ne treba tu suda, ta to su samo Hrvati.

„Hrvatski“ sudovi nisu imali milosti za hrvatske heroje, oni nisu puštani na kućnu njegu, nego su krvavo odradili svoj kazamat. Zašto nije tako pušten Branimir Glavaš, Tomislav Merćep, Tiho Orešković ili Mirko Norac, mi znamo zašto, puštaju se samo oni koji kolju Hrvate, oni koji su sav svoj život posvetili borbi za Jugoslaviju i protiv hrvatskoga naroda.

Ova vlast se doista igra vatrom i zaziva krvoproliće. Ovakva drskost „neosvisnog“ pravosuđa, ne dolazi sa Zrinjevca, nego direktno s Pantovčaka i Banskih dvora, kada je propala promjena Ustava, zahvaljujući generalu Glavašu, prešli su na plan „B“, suspendirali sudbenu vlast, i „naredili“ puštanje Perkovića.

Držimo da je ovime vlast prešla granicu izdržljivosti jednoga ponosnog naroda, da je prešla rubikon s kojega nema povratka, sada je ili mi ili oni. Organizirajmo se, ujedinimo se protiv sotonske bagre koja se ruga s nama i našim stotinama tisuća mrtvih i palih za Domovinu. Oni nikada neće osuditi nikoga tko je ubijao naš narod, nikada. Dokrajčimo tu priču jednom za svagda.

U Zagrebu, 3. siječnja 2013.

Bog i Hrvati ! Za Dom spremni !

Josip Miljak, predsjednik HČSP-aT

4 komentara

Uskoči u raspravu
 1. HSK
  #1 HSK 8 siječnja, 2014, 06:31

  Dosadašnja istraživanja pokazuju da je jugoslavenska tajna služba u razdoblju 1945.-1989. dala umoriti ukupno ca. 100 političkih emigranata širom svijeta.Takodjer treba uzeti u obzir više od 20 pokušaja ubojstva kao i nekoliko otmica i nestalih, tako da je Jugoslavija likvidirala približno dvostruko više svojih emigranata nego sve države Istočnog bloka zajedno. Jugoslavenski državni teror je postao toliko očit, da je libijski predsjednik Gaddafi svojevremeno u intervju SPIEGEL-u rekao: “Tito šalje svoje izvršitelje u Njemačku, gdje ubijaju njegove hrvatske protivnike. Ali Titov ugled u Njemačkoj nije bio narušavan. Zašto Tito to smije činiti, a ja to ne bih smio?”

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. J.
  #2 J. 4 siječnja, 2014, 09:00

  Tragikomično… Grozna je pomisao da su tolike godine zajedno s nama živjeli i žive ubojice.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code