HGC: KAPITALIZAM JE PROBLEM I SPREMAMO NOVU REVOLUCIJU U SVIJETU

HGC: KAPITALIZAM JE PROBLEM I SPREMAMO NOVU REVOLUCIJU U SVIJETU

23. ožujka, 2013.

1028

Demokracija je sustav u kojem bi građani morali voditi glavnu riječ, dakle demokratska većina bi trebala biti jaća od političara i politike uopće. No demokracija kao takva nije savršena, kapitalizam je problem, kapitalizam kvari ljude, pa se političari brzo pokvare i pohlepa ih odnese ukrivo, zato je u Hrvatskoj, a i u Europi pa i svijetu toliko korupcije i mita, zato toliko ratova, gladi i bolesti, sve zbog pohlepe kapitalista.

Nova Demokracija u HGC-u, bori se za što češću uporabu referenduma, ukoliko ostvarimo dobar rezultat na izborima, dopustiti ćemo na desetke županijskih i lokalnih referenduma, a o najbitnijim pitanjima i na državnoj razini, samim time neće se dogoditi da Vlada ignorira stotine tisuća peticijskih potpisa, takvu politiku ignoriranja volje naroda moramo zaustaviti, i oćemo, prvo u Hrvatskoj, a pošto isti problem ignoriranja naroda postoji i u EU nakon što svi čuju za nas, preko interneta ćemo pokrenuti Novu Demokratsku revoluciju u Europi i svijetu.

Moć politike i krupnog kapitala vlada Hrvatskom, Europom i svijetom, a ona nezadovoljna većina šuti i misli da nema načina na koji bi ih obuzdali ili misle na način : “što ja tu mogu promjeniti, oni su veliki mi mali”, glas za Hrvatski Građanski Centar na izborima prvi je korak k promjeni koju svi želimo.

U kapitalizmu postoje klase, veliki i mali nekad je postojala i srednja klasa ali danas je skoro pa nema, a malih je puno više od velikih, no mi svakome i malima i velikima nudimo da sudjeluju u politici sa istih pozicija, jer za nas je svaki čovijek jednako vrijedan.

Svaki vaš glas za HGC na izborima daje veću moč referendumima, tj. vama, građanima, demokratskoj većini. Glas za HGC glas je za konačnu pobijedu demokracije onakve kakvu su je zamišljali njeni tvorci, volja naroda na prvom mjestu, a tek onda volja političara, političkih stranaka i velikog kapitala. Ako glasujete za HGC moći ćete pričati svojim unucima da ste sudjelovali u prvoj mirnoj demokratskoj revoluciji, internet revoluciji u kojoj nitko nije bio na ulici, nije bilo policije, nema trasparenata, niti itko ikoga napada, moći ćete reći da ste sudjelovali u “tihoj revoluciji”, revoluciji u kojoj se pokrenuo Novi Demokratski poredak koji će nama, građanima,  donijeti puno dobrih promjena.  Samo zamislite koju moć dobiva narod ovakvim sustavom, a zamislite kakvu moć ćete imati kad se za desetak god. sustav ND-a preko interneta uvede na svijetkoj razini, kada bude moguće svakodnevno putem interneta glasovati na referendumima, o npr. pomoći gladnima u Africi, nuklearnoj energiji ili o ratovima, ili u Hrvatskoj o tome želimo li se mi zaista zaduživati pod svaku cijenu izvan Hrvatske ( novac se može nadoknaditi, manjim rezovima ili dobrim novim projektima ), žele li Dubrovčani golf terene ili Splićani Isusa na Marjanu, Purgeri smetlište na Jakuševcu sve se to može regulirati na referendumima tj. sustavom Nove Demokracije, a to je i naškrajnji cilj- u potpisu predsjednik HGC-a Neven Botica T

14 komentara

Uskoči u raspravu
 1. miki tapetar
  #1 miki tapetar 4 travnja, 2013, 06:03

  U socijalizmu upravo nije bilo toga na što se gospodin Botica poziva na vjeru i demokraciju8

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. miki tapetar
  #2 miki tapetar 4 travnja, 2013, 06:01

  Živio Ivo Lola Botica

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Neven Botica
  #3 Neven Botica 2 travnja, 2013, 14:46

  Uvjeren sam kako je socijalizam put u bolju budućnost. 🙂

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Neven Botica
  #4 Neven Botica 2 travnja, 2013, 14:44

  Poštovani znam ja jako dobro što je Kapitalizam i on će nas uništit a tko će bit kriv MI !
  Da o direktnoj demokraciji govorim jako dugo i vrijeme je za Tihu Revoluciju i novi sistem je očito je da ovako više ne funkcionira. Socijalizam je bio loš no kapitalizam nas je uništio do kraja.

  Bog neka nam pomogne kad si sami neželimo !

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. komentator
  #5 komentator 29 ožujka, 2013, 15:44

  Dragi gospodine, vec dulje vrijeme pratim rad g. Botice te sam uocila da g. Botica ispred svoje stranke HGC prvi krenuo sa direktnom demokracijom, koji je nakon toga postala hit i među laburistima i sdpom. G. Botica ima pravo i jedini spas Hrvatake i vracanje građanima povjerenje u politicare je direktna demokracija.

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Pila
  #6 Pila 27 ožujka, 2013, 06:21

  Gospon Botica, nemate Vi pojma kaj je to kapitalizam, a još manje kaj je demokracija. Ovo što vi iznosite čisti je propali boljševizam.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code