HRVATSKI DEMOKRATSKI CENTAR BIRA NOVO RUKOVODSTVO

HRVATSKI DEMOKRATSKI CENTAR BIRA NOVO RUKOVODSTVO

23. studenoga, 2012.

HDC LOGO

Hrvatski Demokratski Centar će 24.11.2012. godine birati novo rukovodstvo stranke. Aktualni predsjednik HDC-a, Neven Botica nada se novom 4 godišnjem mandatu na istoj funkciji.

HDC je odlučio kandidirati se na lokalnim izborima 2013. godine u nekoliko županija Republike Hrvatske od čega ističemo Grad Zagreb i Brodsko Posavsku Županiju gdje će naši suradnici biti kandidirani za Gradonačelnike, a u Brodsko Posavskoj Županiji i za župana.

Neven Botica, aktualni predsjednik Hrvatskog Demokratskog Centra planira se kandidirati za Gradonačelnika grada Zagreba, a također je u planu preuzimanje vlasti u Gradskoj četvrti Novi Zagreb – zapad i u svih 16 naselja unutar iste četvrti.

Jadranko Lovaković, član Hrvatskog Demokratskog Centra – Brodsko Posavske Županije planira se kandidirati za Gradonačelnika grada Slavonskog Broda, a Povjerenik HDC-a za BPŽ Matej Šišmanović kandidirat će se za Župana Brodsko Posavske Županije.

Sva tri kandidata su mladi ljudi, a sukladno tome, moto kampanje je „Novi mladi Ljudi“. Ističemo kako se sva tri kandidata obvezuju na drastične promjene unutar vlastitih gradova i županija kako bi što efikasnije ispunjavali svoje dužnosti – služili građanima. Smatraju kako je potrebno promijeniti način na koji ljudi gledaju na politiku i gradsko/županijsko rukovodstvo. Žele vratiti povjerenje građana politici.

S poštovanjem,
Hrvatski Demokratski Centar T


1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code