HRVATI BLOKIRALI CESTU PREMA TUZLI

HRVATI BLOKIRALI CESTU PREMA TUZLI

7. rujna, 2023.

Poljoprivrednici Posavine, u četvrtak 7. rujna  oko 12 sati krenuli iz Orašja i blokirali su cestu prema Tuzli. Na ovaj način izražavaju svoj protest zbog trenutnog stanja u sektoru.

– Ovo je propast Bosanske Posavine, ovo je propast Orašja, propast Odžaka, propast svega, poručili su okupljeni, piše Agroklub.

Na putu je oko stotinu traktora. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Miss Tereza
    #1 Miss Tereza 10 svibnja, 2024, 16:46

    Dobre vijesti za mene i vas, zovem se TEREZA i moram vam ispričati kako sam doživjela ponudu kredita od 35,000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu što sam naišao na gospodina Harry Bryan, izvršnog direktora SMART LOAN FUNDS, imaju sjedište u Americi, a također djeluju u svim europskim zemljama. Dobio sam savjet kolege i savjetovat ću svima koji trebaju zajam da koriste njihove usluge kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-pošte ([email protected]} WHATSAPP: {+385 91 560 8706} Brzo kontaktirajte danas i dobijte svoj zajam od njih na stopu od 3 %. Obećajte da ćete reći ljudima i podijeliti njegov dobar rad nakon što dobijete zajam. [[[

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code