HODAK: ZAHVALJUJUĆI MINISTRICI DIVJAK U HRVATSKOJ JE KONAČNO INSTITUCIONALIZIRANA PEDOFILIJA

HODAK: ZAHVALJUJUĆI MINISTRICI DIVJAK U HRVATSKOJ JE KONAČNO INSTITUCIONALIZIRANA PEDOFILIJA

18. lipnja, 2019.

 

Piše: Zvonimir Hodak

Ali vratimo se mi našem Tomi. On je uvjereni jugoslavenski nacionalist koji instinktivno osjeća dolazak novih revolucionarnih vremena. U romanu “Na Drini ćuprija” Toma Galus raspreda sa svojim prijateljem Fehimom Bahtijarevićem o “svijetloj” budućnosti. Srpanj je 1913. godine, posljednje mirno ljeto u Europi. Surfajući po ‘fejsu’ ne mogu se oteti dojmu da naše antife, progresivci, bivše komunjare, rashodovani udbaši i žilavi orjunaši…svi oni očekuju reprizu legendarne 1913. godine. Hrvati, drugi na svijetu u nogometu, prvaci su svijeta u mržnji. Kako bi rekli torcidaši: “Hajduk prvi, a Ivan Pavao II.”. 

Svu našu pažnju zaslužuje profesor informatike Marko Šolić kojem se iznenada počelo povraćati od onog što je vidio na terenskoj nastavi u Vukovaru. Na Ovčari, u bolnici i u Borovu selu nije bio. Naš informatičar kao da je reinkarniran iz “Informbiroa” 1948. godine poetski opisuje kako ga je “ufatilo” i počelo ‘frkat’ u njegovom jugo-osjetljivom želucu: “U autobusu sam, vraćam se s vođenja osmaša u obavezni posjet Vukovaru, organizirano i plaćeno od države. I iskreno mi se povraća, a nije ni od autobusa ni od grozota u videima iz rata, nego od toga što pripremano djecu za novi rat. Išao sam bez predrasuda, čuo sam od kolega razne stvari, neki su govorili kako se djeci prikazuje iznenađujuće realna slika o krivnji obje strane… Ništa od toga…”.

Dalje u tekstu naš nas hrvatski Marko Galus, uz grčeve u želudcu, upozorava kako su bitni dijelovi istine vezani za rat sakrivani od učenika; da se u nekim dijelovima direktno laže; da licencirani vodiči ne govore djeci o ubojstvu Reihl-Kira; ne pričaju ni o tome zašto je Vukovar pao i zašto mu se nije pomoglo; što se dogodilo s Jastrebom nakon rata… Sjetih se pokojnog predsjednika i “stoke sitnog zuba”. Mogu mu malo pripomoći s Jastrebom, kojeg sam vadio iz zatvora. Tužitelj mu je bio Anto Nobilo, “stari ustaša”, a dočekala ga je “Manolićeva komisija“ čije zaključke danas širi mladi, “znatiželjni”, progresivni Marko Šolić. 

Blaženka Divjak može biti ponosna na kadar koji će nam u škole na velika vrata uvesti “taj novi vrli svijet”. Uvest će nam mržnju prema Domovinskom ratu i njenim herojima te izjednačavanje krivnje. Uvest će nam naša “ministarka” i njezino kraljevstvo visočanstvo “pedofiliju”. I tako je, htio ne htio, upravo “istinoljubivi” Marko Šolić postao paradigma obrazovnog sumraka u kurikulumu koji nam je, uz svesrdnu pomoć HDZ-a, plasirala aktualna ministrica. Borba protiv institucionaliziranja pedofilije u hrvatskim školama ozbiljno je počela 2013. godine. Bio je to roditeljski bunt u prvom redu protiv tzv. spolnog odgoja koji je bio temeljen na pedofiliji, a koji je i dan danas u hrvatskim školama.

Autor i ideolog tog tzv. spolnog odgoja bio je Aleksandar Štulhofer, predstojnik Katedre za seksologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Za njega je, usput rečeno, bilo dokazano da je surađivao s deklariranim pedofilima. I sad se ponovno vraćamo na Dinesh D’Souzu i njegovu knjigu Velika laž. Ovdje je riječ o velikoj laži, ali na hrvatski način. Sjetite se tadašnje emisije na HRT-u, Slika Hrvatske ,Karoline Vidović Krišto i njene gošće Judith Reisman. Hrvatska javnost ujedinila se protiv pedofilije, bez obzira na svjetonazor, vjeru, političko ili seksualno opredjeljenje – svi su ustali da bi zaštitili djecu. 2013. godina je za nama, a taj sadržaj je mijenjao samo ime pa se danas zove “Odgovorno spolno ponašanje i rodna ravnopravnost”. Sve zajedno predstavlja temelje učenju Alfreda Kinseya za kojeg je dokazano da je u “znanstvene svrhe” plaćao i poticao pedofile da seksualno siluju dojenčad i djecu.

Aleksandar Štulhofer bio je stipendist i suradnik instituta Kinsey te je surađivao s deklariranim pedofilima. Povijesne 2013. godine uveden je i tzv. “Spolni odgoj” čiji je autor opet Štulhofer. Dan danas i roditelji i struka bore se protiv tog “progresivno-liberalnog” sadržaja koji nikada nije izbačen iz škole. Zanimljivo je i ujedno šokantno da su sve hrvatske vlade, napose HDZ-ove, a normalno i SDP-ove, podržavale upravo one ministre obrazovanja koji su bili pobornici “Spolnog odgoja” utemeljenog na pedofiliji. Primjer su Primorac, Jovanović i sada Divjak koju je na to mjesto lansirala HNS, stranka sa statističkom pogreškom (negdje između jedan i dva posto  biračkog tijela), ali koja treba Plenkoviću i HDZ-u da bi vladali. Izuzetci su ministri Predrag Šustar i Pavo Barišić koji su uz orkestriranu kampanju “seksualnih liberala” u lijevim medijima brzo nestali sa scene. Naša “draga” pedofilija sad je već i konačno institucionalizirana i kroz hrvatski jezik i to kroz izbornu lektiru.

Danas su na popisu izborne lektire knjige u kojima se eksplicitno opisuje brutalno analno silovanje malog dječaka. Ne želim širiti pedofilski sadržaj pa neću navoditi ni citate, ni autora, ni naslov jer to gnjusno djelo to i ne zaslužuje. Ponovit ću, djeci se institucionalno, u školama, u sklopu službenog kurikuluma, nudi sadržaj brutalnog analnog silovanja malog dječaka. Pitanje je što se time želi postići? To nije preventiva jer su djeca koja to čitaju starija od 15 godina. Nije li to ustvari perfidan način stvaranja novih predatora? U drugoj knjizi naši đaci imaju prilike uživati u silovanju 6-godišnje djevojčice uz napomenu kako je vrijeme za silovanje 10-godišnjakinja. Samo usputno spominjem KZ RH koji zabranjuje promoviranje pedofilije. Vjerojatno zakon ne vrijedi za ‘Blažu’ Divjak i njenu zamjenicu Lidiju Kralj. Naime, prošle godine je neumorna Karolina Vidović Krišto na HRT-u ukazivala na eskalaciju pedofilije.

Naša ‘Blaža’ javno je prozvala medije da lažu da su te knjige na popisu lektire, a Lidija Kralj je u kraljevskoj pozi javno stala u obranu i svoje šefice i pedofilskog sadržaja. I što se dogodilo? Baš ništa. Main stream mediji i HND obrušili su se na Vidović Krišto i Slobodana Prosperova Novaka koji je utopistički ukazivao da je pedofilija kazneno djelo. Institucionaliziranje pedofilije u hrvatskim školama nastavlja se punom parom. Ministrica se javno oglasila isforsiranim alibijem da su ta djela vraćena u lektiru na zahtjev profesora. Koliko i kojih te u kojim školama, o tome nije rekla ni riječi. Šuti, muči, čkomi i vrli premijer. Možda mu je to simpatično ”progresivno”, a možda misli svoju djecu upisati u neku privatnu (katoličku) školu? I na kraju što ako se nekim profesorima svidi lektira o podvođenju djece, hoće li ministrica i to institucionalizirati?! 

Na kraju ovog sumornog i depresivnog dijela moje kolumne vratit ću se na našeg Marka Šolića koji se idealno uklapa u model progresivnog ljevičarskog-mobitel školstva. Profesora koji pojma nema kako je došlo do rata u Hrvatskoj i zbog čega bi za njega bile krive obje strane. Profesora IT-a kojem ne pada na pamet da tu nisu postojale dvije strane. Postojala je samo hrvatska strana u Republici Hrvatskoj i agresorska strana iz druge države koja je okupirala trećinu zemlje isključivo zato što smo bili razoružani i jer je naše oružje, zahvaljujući hrvatskoj ‘petoj koloni’, otišlo iz skladišta Teritorijalne obrane u Banja Luku agresorima. Kad smo se, nakon svih peripetija, uspjeli naoružati izašli smo bili na veliku maturu. Kao u školi, dobili smo rok da u četiri dana očistimo “treću armiju Evrope“ iz Lijepe naše. Maturu smo položili u zadanom roku s odličnim. I ako je ovaj dio kolumne mračan, pun mračnog naturalizma, ipak kraj nije bez nade. Nas je 75%, a raznih Šolića, Divjakica, Pupovaca, Lidija Kralj, Vedrana Rudan, Gorana Gerovca, Roberta Bajrušija, Borisa Vlašića, Žonja, orjunaša, udbaša, kriptokomunjara, prikrivenih pedofila je oko 25%. Ako slučajno i dobiju neki mandat onda je to jednosmjerna ulica. Uđu i još brže izađu.

Doživotno pravedno – suđenje

Hrvatska je idealna za odmor svih koji iskreno mrze sve. Pupovac svoju mržnju može rezati nožem. Ili možda kamom. Vesna Pusić vraća se na medijsku scenu nobelovskim otkrićem: u Hrvatskoj nisu sigurni Srbi, Romi, žene i ljevičari koji, usput rečeno, preko medija i koalicija vladaju zemljom. Miran, pastoralan turist je iz čista mira napadnut na Bačvicama. Istina, da bi riječ rekao! Jedino što je hodao gol do pasa s tetovažom “Delije Knin” preko cijelih leđa. “Sportisti”, mirni momci, dobrovoljni donatori krvi, napadnuti su također na splitskoj rivi. Opet lažni alibi. Svi su bili u dresovima Crvene zvezde. Na Braču je napadnuta skupina sezonskih radnika.

Navodno samo zato što su u dva ujutro vikali “Ovo je Srbija” i “Ovo je srpsko more!”. Jeftin alibi. Je li itko ikada čuo da su od ’90-te pa do danas Srbi šarali, pisali ili pjevali “ovo je Srbija”, usput rušili katoličke crkve, “bombardovali” dubrovačke “ustaše” i malo klali na Ovčari? Jutarnji, Večernji, Slobodanka, Indeks, Nacional i ekipa trebaju svježe vijesti. Oni u pravilu imaju svoj vječno isti lajtmotiv: horde premoćnih ustašofila protiv brojčano slabijih “naših”. Kad je, ne tako davno, na Partizanovom stadionu nekoliko stotina Grobara mlatilo četvoricu Splićana, onda se “ceo napredan svet” s pravom pitao koji ih je vrag tjerao da se tamo nađu? Prije tjedan dana pretučen je Hrvat u Vojvodini. Pretučeni su i neki školarci u okolini Vukovara.

Lijeva medijska i politička falanga pažljivo prati, HINA, Jutarnji, Obzor, Novi list i čim se nešto takvoga dogodi, oni odmah započinju bjesomučnu kampanju protiv domaćih ustaša, nacista i fašista. O tim “strahotama” ustaša i fašista odmah se obavještava “ceo svet” da svi znaju kakav fašizam vlada u Hrvatskoj. Odmah skaču na kržljave nožice i sve vrste boraca za svoja prava. Beljak se javno zgraža, a Anki Mrak Taritaš pada mrak na oči. Što će reći naš Marko Šolić ako ugrožena nacionalna manjina opet rasporedi balvane po autocesti, a turistička sezona je na pragu?

Opet bi s Vučićem

Slušam našu predsjednicu države. Sastala bi se opet s Vučićem. Kao, razgovor nema alternative. Kao primjer navela je brojne sastanke Franje Tuđmana sa Slobodanom Miloševićem. Potpuno promašena usporedba. Tuđman je morao s onako slabo naoružanim HV-om dobiti na vremenu. Kad se, usprkos Budimiru Lončaru i njegovom embargu, uspio naoružati više nije bilo razgovora. Osobito nakon Oluje. Sad je RH, ratna pobjednica, članica NATO-a i EU i krajnje je deplasirano sada davati Vučiću na važnosti nakon ‘falš’ knjiga iz Dvora na Uni. Dokaz više da su savjeti notornog Mate Granića uvijek čisti promašaj koji predsjednicu sve više košta. Ona je i sama bila ministrica vanjskih poslova i to puno kvalitetnija od sitnog kalkulanta i “osobnog lekara” Milke Planinc pa ta njena tvrdoglava dosljednost može samo proizvesti vjetar u leđa njenim konkurentima. Bolje bi joj bilo da se ofucanog Mate riješi ona nego netko od njenih pretendenata na “rajske vrtove” Pantovčaka.

Crna Gora želi svoju autokefalnu crkvu. Kažu: “SPC služi očuvanju ideje velike Srbije”. Nazdravlje. I Crna Gora kuži čemu SPC služi, jedino Hrvatska granićevski gura stalno glavu u pijesak. Dolaze nam popovi i pjevači četničkih pjesama, a “veliki patrijarh” Irinej čestita praznike Slavoniji, Dalmaciji, Lici, Bednji u Hrvatskom zagorju. Sve, samo ne spominje Republiku Hrvatsku. No naše političke elite čkome jer se ne bi “štele zameriti” Europi. Hrvateki! Kad i pobjede i to briljantno u ratu, i dalje u njihovim glavama zuji kompleks Trumbića, Mačeka, Supila i Meštrovića. Ukrajina je dobila svoju pravoslavnu crkvu, a i Makedonija se uspjela osamostaliti.

Jedino Hrvateki traže neki svoj tragični novčić u Irinejevom “lebu” na Cvjetnom trgu. Stoga je Ljubomir Micić, srpski šovinist i izdavač predratnog “Zenita“, ipak bio donekle u pravu kad je Hrvatekima išao uz dlaku napisavši da su Hrvati mješanci između majmuna i papige. Ovo “donekle” odnosi se na 5. kolovoza 1995. godine. Tog dana dok su majmuni i papige sjedili u svojim foteljama ili u podrumima, a hrabri branitelji s Tuđmanom na čelu oslobodili Hrvatsku, “zečevi”, kako ih je nazvao Sloba, su se odvezli rent-a-traktorima u Srbiju. Kako se povijest na žalost često ponavlja kao farsa tako se u posljednjih 19 godina u Hrvatskoj primjećuje ponovno pojačana aktivnost majmuna i papiga. Ne samo u ZOO-vrtu u Zagrebu.

U vrijeme ovih ekstremnih vrućina Knin je, kao i inače, najtopliji grad u RH. A možda i ne bi bilo tako da srpski lideri ne dolaze tamo svako malo dizati temperaturu.  T

 

5 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Ustaša
  #1 Ustaša 22 lipnja, 2019, 05:03

  Stjepandić je monstrum

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. pepe
  #2 pepe 18 lipnja, 2019, 20:40

  konačno, kada se jednoč jasno utvrdi uzrok određenih neželjenih i nepoželjnih pojav u društvu, tada ga se može i matematički “oblikovati”/”modelirati”, ali na posljedku i “kirurški” ukloniti. dakle, znamo da je u hrvatskoj demokracija lažna, da se izbori ter “referendumi” sustavno namještaju ter lažiraju jošte iz doba bīvše propale YU-govine, a i danas UDBA/KOS/ORJUNA i peta kolona vode glavnu rieč. znamo i vidimo da je najmanje 99.9999% današnjih potrativih veleizdajničkih političarov i njima iz prkan sveudilj virećih piskaralskih “društvenopolitičkih radnikov”, po svieh većih ter uplivnijih glasilih, u stvarnosti “naslieđeno” iz propale brozove YU-govine. znamo i razvidi se, da zadnjih desetak godin stasa i potomstvo tieh “slavoserbov”, koje korača istimi protuhrvatskimi “globalističkimi ili regionskimi” stopami svojih prëdkov i prëdšastnikov. nu, sve to je jasno ter razvidno i jole pismenijemu pojedincu ili promatraču sa strane. EU je za hrvatsku mogał bīti daleko bolji izbor, blagootčinski/blagomaterinski (manje zlootčuhovski i zlomaćehinski) prihvatljiviji ter koristniji, nego što jest trenutačno, ili će igdar većma bīti. sve ostale nastrane pojavnosti u hrvatskom nelustriranom poganom (nema niti 30% istinskih katolikov, kao ni što u oligarhijskoj rusiji danas nema niti 40% istinskih pravoslavcev) društvu proizhode iz ovoga uzroka. ostatak zapadnoga balkana će uskoro bīti prorinut u půnpravno članstvo EU-a i NATO-a na mig bruxelleske preplaćene gamadi, i toj odluci ne će se u hrvatskoj nitko suprotistaviti, nit će ju za svenek i jedan zarëz pokušati iz/promieniti. sve će se na koncu koncov svesti i sažeti u onu staru, “psi laju, dočim karavane mimo hrvatske na zapadnom balkanu prolaze”.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. pepe
  #3 pepe 18 lipnja, 2019, 20:11

  dakle, u štivu je načeto nëkoliko velikih pitanj, a među njimi svakako je najbītnije pitanje “pedofilije” u hrvatskoj i EU-ropi. nu, prije pokušaja davanja nëkojih suvislijih odgovorov, valja postaviti drugo pitanje. kako bi hrvati preživjeli do danas, da jih je prst usuda, igrom sudbe i božje milosti, namjesto na zapadni balkan, smjestił na daleki sjevernoatlantski vulkanski otok poznatiji pod imenom “island” (hrv. “ledena zemlja”)? po mojoj skromnoj prosudbi većina bi bīla izumrla do 14. stoljeća, i bez provale turkov, a preživjeloj manjini bi se brojčanost kretala najveć okolo dvadeset – trideset tisuć, ne prëko toga. sada nazad k glavnom pitanju. latinska “paedophilia” iz grčkoga “paidophilía”, na hrv. znači “djetcoljublje”, ali se tako ne može prevesti, jer bo u smislu i tvorbi ima pozitivno značenje kao “theophilos” (hrv. “bogoljub”). tako da je u hrvatskom pravilnije taj pojam shodno duhu današnjega doba sa zakonskom kaznenom težinom i ozbiljnošću prevesti kao “djetcoskvrna” (prljanje i uništenje djetčije nevinosti, pače duhovne ter tjelesne čistoće istih proti njihovoj volji). na žalost, půčanstvo u hrvatskoj je od sāmih početkov razpisivanja “referenduma” (od strane CK SKH, ter hrvatske UDBA-e, uz podvale KOS-a) za neodvisnost hrvatske, zapravo popůt gosāk odvedeno u EU maglu na krilih lažnih obëćanj, u kojoj magli i danas bezciljno bahulja. oni (YU komunjare, ORJUNA, KOS, UDBA i mnoštvo balkanskih kokošarov ter lovokradic) koji su znali gdje vode svoje mnoštvo “hrvatskih” gusāk, ti su svakako dobro omastili brčine, pak se danas ubrajaju među “malobrojne tajkune” uz svu silu od režima odvisnih uhljebov (nikako ne može bīti prevedeno s “ukruhov”, jer bo “hljeb” i “kruh” ne znači isto). EU je i tada značił ovo što se vidi danas, ili nameće hrvatskoj, blud, razvrat, trećorodnost, razspolnost, istospolnoljublje, svakovrstna nastranost, opačina, mito, koristoljublje, sāmoljublje, sāmoživost, masonske/slobodnozidarske lože, sāmozatorno odnarođenje, GMO, trovanje mafijaškim uvozom EU smeća prëkoračenoga roka trajanja i neželjenih robnih viškov koji se ne mogu prodati u EU zemljah izvoznicah, i sve tako dalje i sve tako bližje. zapravo, danas se zna zahvaljujući YU drugu “stevu” babiću, ter njegovu blizkomu prijatelju pok. udbaškomu bosancu brozoviću zvanomu “forum”, da je i slavna “deklaracija o jeziku” iz burnih šestdesetih zapravo bīla svojevrstna udbaška igra podtaknuta zakulisnimi borbami unutar CK KPJ-a, koje su u glavnoj ulozi imale muljatora i zaplotnika bakarića, a ne istinska domoljubna pobuda hrvatskih jezikoslovcev željnih oživljenja prëdvůkovskoga hrvatskoga jezika. u ovoj danas i onoj jučer hrvatskoj, ne postoje i nigdar nisu postojali slobodni nelažirani izbori niti pošteni nenamješteni “referendumi”. svega navedenoga radi težko je zapravo ocieniti udïł nepismene “slavoserbske” sitnozube stoke u današnjoj zapadnobalkanskoj udbaško-petokolonaškoj razprodanoj koloniji hrvatskoj.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Žrdina
  #4 Žrdina 18 lipnja, 2019, 10:05

  G. Hodak proučavajući King Konga, postao je najveći majmunolog u nas hrvateka.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. križar
  #5 križar 18 lipnja, 2019, 07:41

  Veli to naš doHodak, fiškalčina, branitelj Pernarovog Bunjca.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code