HOD ZA ŽIVOT U ZAGREBU

HOD ZA ŽIVOT U ZAGREBU

23. svibnja, 2019.

 

“Ispričavamo se građanima što će promet na dan Hoda za život biti obustavljen, ali zauzvrat pozivamo da nam se građani pridruže u hodu”, ispričao se Filip Đekić, koordinator Hoda za život, obitelj i Hrvatsku u Zagrebu na konferenciji za medije u istom gradu.

Đekić je objasnio da će kolonu hoda osiguravati stotinjak volontera, a uz njih će biti prisutni policija i prometno redarstvo kako bi sve prošlo u redu.

“Veselimo se dolasku obitelji s malom djecom koje će imati prednost u koloni hoda. Ljudi mogu ponijeti transparente koji slave život i obitelj i nacionalne zastave”, rekao je Đekić.

Magdalena Krpina Zdilar, koordinatorica Hoda za život u Zagrebu, otkrila je kako će izgledati prigodni program na Markovom trgu.

Na Markovom trgu i na Katarininom trgu bit će održan prigodan program Hoda za život. Pozornica i video zid će biti postavljen na oba Trga. S obzirom na to da je na Markovom trgu dopušteno okupljanje samo 1500 građana, jedan dio sudionika na Katarininom trgu će moći pratiti prigodan program putem videozida koji će biti postavljen za tu prigodu. U Zagrebu je Hodu za život svoj nastup s nekoliko pjesama poklonio Marko Perković Thompson, a u Zadru Tomislav Bralić, poznati klapski pjevač”, rekla je.

U miroljubivom ozračju, uz pjesme i veselje, hodat ćemo za one čiji glas ne možemo čuti i u potporu majkama, očevima i svim obiteljima, kazao je Đekić.

Okupljanje u Zagrebu započinje u 10 sati, 25. svibnja, na Zrinjevcu od kuda će sudionici u povorci krenuti kroz Prašku ulicu prema Trgu bana Josipa Jelačića. Nakon Trga će sudionici Ilicom hodati do Mesničke ulice iz koje će preko Strossmayerovog šetališta kroz Ćirilometodsku ulicu doći do Markovog trga gdje će biti održan prigodan program.

“U Zadru je okupljanje za Hod za život također u 10 sati, na Branimirovoj obali. Zadranima je ovo prvi Hod za život gdje garantiraju fenomenalnu proslavu života. U Splitu, kao što su najavili na konferenciji za medije u ponedjeljak, okupljanje počinje na Rivi u 10,30 sati”, napomenula je Krpina Zdilar. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. FRANO-MARXISTA
  #1 FRANO-MARXISTA 26 svibnja, 2019, 23:46

  HOD ZA ŽIVOT ,POD VODSTVOM ,POŠTOVNE GOPSOPĐE ,MARKIĆ ,ORLENAKE STEPINČEVSKOG DUHA I N AUMA.!!
  DANAŠNJA PROCESIJA ,STEPINČEVSKIH POKRŠTENIH HRVATA-BALIJA ,ALTAJSKO-MONGOLSKE PASMINE,POD PAROLOM=HOD ZA ŽIVOT=,
  JE JOŠ JEDNA DEMONSTRACIJA NACISTIČKO-KLERIKALNE AGRESIVNOSTI ZLOČINAČKE CRKVE U HRVATA ,PREDVOĐENIH , POŠTOVANOM GOSPOĐOM MARKIĆ,ORLEANKOM STEPINČEVSKOG DUHA I NAUMA.!!
  DANAŠNJA PROCESIJA POTOMAKA POKRŠTNIH STEPINEČEVSKI BALIJA- HRVATA,ALTAJSKO MONGOLSKE PASMINE,NASELJENIH NA OVE PROSTORE ,DINARSKIH OSOJA I PRISOJA, OD GOSPIĆA DO KNINA OD KNINA DO SINJA I OD SINJA DO ČITLUKA ,KAO GRANIČARI RIMSKE IMPERIJE, A PO PROPASTI RIMSKE IMPERIJE U SLUŽBI NJENE KASTINSKE SLJEDNICE RIMSKE ZLOČINAČKE CRKVE ,SVE DO DANAŠNJIH DANA.I DANAS SE PONOVNO OKUPIŠE ,NJIHOVI POTOMCI ,STEPINČEVSKA KATOLIČKA PAŠČAD ,SVE SLJEDNICI STEPINČEVSKOG DUHA I NAUMA,URLIČU ULICAMA ,SREĆA BEZ NOŽEVA I DRUGIH PRIRUČNIH SREDSTAVA,SVOJSTEVENIH ALTAJSKO- KATOLIČKIM POPKRŠTENIM BALIJAMA,POTOMCIMA STEPINČEVSKIH HOLOKAUSTSKIH HORDI,IZ VREMENA III-ĆEG REICHA , KOJI SU POZNATI KAO ESKADRONI SMRTI U SLUŽBI KATOLIČKE CRKVE I SVIH NJENIH EVROPSKIH KASTINSKLIH CARSKIH I KARALJEVSKIH DINATSIJA,OD NAPOLEONA ,MARIJE TEREZIJE ,HABZBURŠKE DINASTIJE DO III-ĆEG REICHA,POD VODSTVOM HIMLEROVOG HOLOKAUSTSKOG AĐUTANTA, ZAGREBAČKOG EGZARHA ,STEPINCA. I KAKVOG LI PARADOKSA ,TA NAJMANJA MANJINA STANOVNIKA ,ISPRCI ALTAJSKIH MONGOLA ,POTOMAKA STEPINČEVIH KRVOLOČNIH HORDI IZ III-ĆEG REICHA SU ,KAO I NJIHOVI PRECI, AGRESIVNI ,NASILNI, SPREMNI NA SVE, DA KATOLIČKA ZLOČINAČKA CRKVA POSTANE I OSTANE DOMINIRAJUĆA DRUŠTVENO-POLITIČKA SNAGA U KOJOJ ONI UŽIVAJU POSENBNE PRIVILEGIJE . PA SVA NJIHOVA OKUPLJANJA NAM KAZUJU ,A ZNALI SMO ,MI ANTIFAŠISTIČKI GRAĐANI I PRIJE ,DA SU ONI JEDNA ,NAJMANJA ,MRŠAVA ČETVRTINA HRVATSKIH GRAĐANA ,ALTAJSKO-MONGOLSKE PASMINE.GLEDAJUĆI IH NA KNINSKOJ PROSLAVI ,NA TOMSONVU KONCERTU ILI NA SVIM NJIOVIM RATNIM SKUPOVIM, PA I DANAŠNJOJ STEPINČEVSKOJ PROCESIJI,TAMO SU ONI SVI, DA SU ONI NAJMANJA ,KAKO REKOH I MRŠAVA ČETVRTINA HRVATSKIH STANOVNIKA, ALI SU NAJAGRESIVNIJI ,NAZLOČESTIJI U ODNOSIMA PEREMA DRUGIM I DRUGAČIJIM I PREMA SVAKOM AUTOHTONOM HRVATSKOM GRAĐANINU AKO NIJE ALTAJSKO MONGOLSKE KRVOLOČNOSTI.
  TAKO SE ONI OKULJAJU NA KNINSKIM PROSLAVAM SKORAŠNJE EPOPEJE VJERSKOG RATA ,NA KONCERTU U ČAVOGLAVAMA ,NA SVIM DRUGIM PROSLAVAMA SVOJE SLUŽBE ZLOČINAČKOJ CRKVI KOJA IH OKUPLJA NA NACISTIČKO-RASISTIČKO-ŠOVINISTIČKIM IDEJAMA , ČISTE HRVATSKE, STEPINČEVSKE BOŽJE DRŽAVE, U KOJIMA SE TA NAJMANJA MANJINA STEPINČEVSKIH KATOLIKA,POKRŠTENIH HRVATA ,POTOMAK ALTAJSJKIH ESKADRONA SMRTI ,UVIJEK POKAZUJU SVOJU ODLUČNOST DA SU UVIJEK U SLUŽBI KRVOLČNOG KAPTOLA .
  PA DRAGI ,AUTOHTONI GRAĐANI HRVATSKE,ANTIFAŠISTI,DANAS STE SVJEDOCI KOLIKO SU OVA MRŠAVA ČETVRTINA,HRVATSKIH GRAĐANA,POTOMAKA ALTAJSKIH ESKADRONA SMRTI NASILNI,DA BI SVOJOM MRŠAVOM MANJINOM ,A STEPINČEVSKOM-KLERIKALNOM KRVOLOČNOM AGRESIVNOŠĆU ,TUMAČILI POTREBU ČISTE HRVATSKE OD SVIH DRUGIH I DRUGAČIJIH, JER JE SUŠTINA IDEJE PROCESIJE ZA KATOLIČKU,ČISTU HRVATSKU ,STEPINČEVSKU ,BOŽJU DRŽAVU.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code