HNS ZA SMANJENJE POREZNOG OPTEREĆENJA RADA

HNS ZA SMANJENJE POREZNOG OPTEREĆENJA RADA

29. srpnja, 2018.

 

 

Predsjednik Središnjeg odbora Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati i član Predsjedništva HNS-a Tomislav Stojak naglasio je da o najavljenim poreznim promjenama HNS još uvijek razgovara s koalicijskim partnerima.

U ovom trenutku još uvijek o svim poreznim promjenama, uključujući i promjene doprinosa, razgovaramo s koalicijskim partnerima, a sve sa ciljem pronalaska najboljeg mogućeg rješenja za građane. HNS se oduvijek zalaže za smanjenje opterećenja rada i smatra to jednim od ključnih prioriteta koji bi rezultirali s više novca u džepu građana. Zato smo i u ovom valu razgovora s koalicijskim partnerima inzistirali da se promijeni oporezivanje kod stope od 36 %, a sve sa ciljem zadržavanja visokoobrazovanog kadra u zemlji“, rekao je Stojak.

Naglasio je da je HNS stava da je bolje umjesto smanjenja opće stope PDV-a za 1 %, vertikalno smanjivati PDV u pojedinim sektorima, kao što je to najavljeni niži PDV na voće, povrće, svježe meso i ribu.

To će rezultirati nižim cijenama hrane i puno će značiti baš svakom građaninu“, rekao je Stojak. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. merle
    #1 merle 29 srpnja, 2018, 14:07

    MA KOJI JE OVO LIK IZ strančice SA POGREŠNIM NAZIVOM JER TO NIJE NIKADA BILA HRVATSKA STRANKA!!! AJDE DA IMAŠ I MALO SAVJESTI NEBI SE JAVLJAO JER TVOJA stranka SE UVIJEK ŠLEPA JER NEMOŽE I NEĆE NIKADA PRIJEČI PRAG ALI UHLJEBI KAO KAMELEONI MIJENJAJU BOJE PO POTREBI I JA BIH TU strančicu NAZVAO “SEMAFOR” A POKJNA PRAVA HRVATSKA HEROINA SAVKA SE STALNO OKREĆE U GROBU KADA ČUJE TKO VODI STRANKU KOJU JE ONA OSNOVALA!!! AJDE ŠTAKORI IZ strančice “SEMAFOR” VRATITE SE U RUPE IZ KOJIH STE IZMIGOLJILI JER VI STE NE JEDNA NEGO DVIJE NULE A TO JE ZNATE WC!!! FUJ SMRADOVI !!!

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code