HNS: ČAČIĆ JE PREPOTENTNI LAŽOV

HNS: ČAČIĆ JE PREPOTENTNI LAŽOV

2. studenoga, 2017.

 

 

Učestali napadi predsjednika Narodne stranke – Reformisti Radimira Čačića na račun Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati samo pokazuju da u njegovom slučaju vrijedi stara poslovica „svatko se češe tamo gdje ga svrbi“.

Njegova izjava da se suradnja HDZ-a i HNS-a nikada ne bi dogodila pod njegovim vodstvom još jednom dokazuje svu dozu bahatosti, bezobrazluka, prepotencije i laži, kakva u hrvatskoj politici nije viđena, sve do Radimira Čačića, koji je uvijek želio biti premijer, no nikada mu to nije pošlo za rukom.

Ne znamo je li gospodin Čačić obolio od amnezije ili gluposti, no podsjećamo ga da je njegova stranka, čiji je on predsjednik, u koaliciji s istim tim HDZ-om. A ako odemo još dalje u prošlost, koju gospodin Čačić želi žarko zaboraviti, podsjećamo ga da je upravo on bio taj koji je želio uvesti HNS u Vladu tadašnjeg premijera Ive Sanadera, no stranka mu to tada nije dopustila, a da ne spominjemo njegovo kampiranje ispred vrata bivše premijerke Jadranke Kosor.

Ima još jedna stara poslovica koja priliči gospodinu Čačiću, a koja kaže “tko laže, taj i krade“, što predsjednik Reformista čini ucjenom i političkom korupcijom HNS-ovih vijećnika, a to je ništa drugo nego čisto kokošarenje.

I za kraj, moramo razočarati gospodina Čačića, jer iako on tvrdi suprotno, HNS jest sljedbenik politike utemeljiteljice i doživotne počasne predsjednice HNS-a Savke Dabčević Kučar, od osnutka stranke, pa sve do danas, dakle punih i ponosnih 27 godina.

Uvijek, a posebice u teškim trenucima, vraćamo se na njezine riječi koje su jasno trasirale naš politički put. „Članice i članovi HNS-a ne pitaju što Hrvatska može učiniti za njih, nego što oni mogu učiniti za Hrvatsku, ovdje i sada!“. Zbog toga je HNS i odlučio ući u Vladu s HDZ-om i tako pomoći Hrvatskoj ovdje i sada, kroz reformu obrazovanja i izlaskom iz ideoloških rovova, za razliku od Reformista i njihovog vodstva, koji uvijek i isključivo rade sve samo za pribavljanje svoje osobne koristi.

Maske su pale gospodine Čačiću, ne obmanjujte hrvatsku javnost i primite se posla. T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Radićevac
  #1 Radićevac 5 studenoga, 2017, 20:27

  Sjetite se, Hrvateki, kako je veliki glumac i ratni profiter cijele godine oslikanim kombijem obilazio RH, nudeći se za premijera, sjetite se pljačke u Izraelu, Zadru. On i pusićka su kuplerajski politički par, glumci diletanti i srbofili. Jadan zbir HNS-NSR stranaka, a ljepotan ferenčak glavni sekretar.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Lucifer
  #2 Lucifer 2 studenoga, 2017, 22:01

  Treba se samo sjetiti mađarske hajdučije (s pusićkom) i ubojstva dvoje staraca na autocesti i prcanja s tom starom orjunaškom kučkom, onog glavnoga tajnika i ljepotana ferenčaka, kradljiva kompića stipe mesića, kupleraja u hrvatskoj nepotrebnoj strankii reformistima s varaždinkom martinković. I sve na državni troškak. Da se čovjek pobljuje na sve gadosti glumaca…

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. muž
  #3 muž 2 studenoga, 2017, 21:22

  Da podsjetim….
  Pred petnajst godina 2002. bio je ministar u Vladi zadužen za promet, a dugo očekivani most u Martinskoj Vesi, rodnom kraju njegove majke otvorio je Ivo Sanader, tadašnji predsjednik HDZ-a. Radimir uopće nije bio prisutan. Ne znam kakva je to onda bila politika, ali očito je tada već smrdilo na nešto…..Ili je već tada htio koalirati sa”plavima”…..A temeljnji kamen za most 1996. zakopao je Vladimir Šeks i do danas nije pronađeno mjesto postavljanja. Pa sad procjenite”TKO KOGA JAŠI”.
  Početni proračun izgradnje tri puta je premašen.
  Sad barem Posavci ne moraju čistit blato sa cipela.
  Imaju MOST.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code