NAJNOVIJE NA PORTALU

 • NAGRADA ŽGADIJA

  NAGRADA ŽGADIJA

      Književna nagrada Hrvatskog književnog društva Ogranak Zadar: ŽGADIJA.  Prema izvornoj ideji književnika i novinara, predsjednika Hrvatskog književnog društva …Opširnije »
 • NESRETNI SRBINE MILORADE

  NESRETNI SRBINE MILORADE

    Zanimljivo je i ovom prilikom primijetiti da Plenkovićev (u narodu neželjeni) koalicijski partner u ulogama manjinskog samozvana čelnika, nakladnika …Opširnije »
 • 12 HRVATSKIH BODOVA KONSTRAKTI

  12 HRVATSKIH BODOVA KONSTRAKTI

      Ana Đurić Konstrakta, predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Euroviziji održanoj u Torinu, zauzela je visoko peto mjesto. Dobila je …Opširnije »
HHO DOBIO RAČUNALA OD SDP-a

HHO DOBIO RAČUNALA OD SDP-a

10. ožujka, 2015.

Ivan-Zvonimir-Čičak
Hrvatski helsinški odbor za ljudska prava (HHO), nakon provale u službene prostorije koja se dogodila u noći s 26. na 27. veljače, ostao je bez računala i opreme potrebne za rad. O tome smo obavijestili javnost.

Jednako tako, smatramo svojom obvezom obavijestiti javnost da nam je Socijaldemokratska partija Hrvatske (SDP) donacijom nadoknadila sva ukradena računala.

Nenadoknadiv gubitak je, međutim, otuđenje dijela podataka iz naše baze. Odbor će morati poraditi na uspostavi sigurnosnih instrumenata kojim bi se uvelike spriječila mogućnost ponavljanja ovakve ili slične provale.

Ivan Zvonimir Čičak

Predsjednik T

 

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. UDbaša
  #1 UDbaša 13 ožujka, 2015, 04:16

  Molim moje kolege da vrate računalo. Znam gdje su i nitko su, kao i svi oni koji ne vrate pokradeno!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code