HDZ JE STRANKA OPASNIH NAMJERA, ALI SADA ZA HRVATSKU

HDZ JE STRANKA OPASNIH NAMJERA, ALI SADA ZA HRVATSKU

8. rujna, 2017.

 

Najžalosnije je da su pregovarači na čelu s vrhunskim licemjerom, parazitom i izdajnikom, Antom Đapićem pristali na još jednu očiglednu namještaljku od strane vladajućih, kojima su poslužili kao nedorasli statisti i pokriće za odluke koje nisu imali hrabrosti sami donijeti. Radi li se ovdje o kupovini i ucjeni samozvanih predstavnika HOS-a? Koje su povlastice priskrbili?

Tekst: Karlo Starčević, predsjednik HSP-a

Oni koji su danas u ime HSP-a i u ime legendarnih hrvatskih junaka, poginulih mladića HOS-a, odlučili skinuti spomen ploču počinili su još jednu besramnu hrvatsku veleizdaju. Ovo je još jedno mučko ubojstvo HOS-ovih mladića koji su sa starohrvatskim državničkim pozdravom „ Za dom spremni“ umirali braneći Hrvatsku.
Ako nekome nije bilo jasno, neki su samoprozvani predstavnici HOS-a na čelu sa Antom Đapićem ponovno odigrali prljavu igru i podvalili sjeme razdora kako Plenkoviću, tako i cjelokupnom hrvatskom narodu.
Pitamo se da li je to sve trebalo premijeru Plenkoviću da zadrži šačicu vlasti u svojoj državi, ako to njemu Hrvatska doista i jest. Jeste li i Vi premijeru pali toliko nisko kao i jedan od Vaših prethodnika, da prodajete ono hrvatsko najsvetije – čast, dostojanstvo, ljude, živote? Domovinu?

Trgovac Anto Đapić

Tko je to u Hrvatskoj vrjedniji od života onih mladića koji su poginuli braneći i stvarajući hrvatsku državu i narod?  Trgovac Anto Đapić? Vaša – g. Plenkoviću – šačica vlasti ili možda neka ideologija kojom ste iz djetinjstva opterećeni?

Izjavljujete g. Plenkoviću, da „ništa nije legalizirano“ pismom ili rješenjem, odnosno da se „to nije moglo, niti dogodilo“. A što bi mi to trebali legalizirati u svojoj državi i pod čijim tutorstvom? Pupovčevim? Nadalje dodajete i da je bilo “trijumfalizma u pojedinim izjavama nekih pripadnika HOS-a na presici” čime je svima dano do znanja da su njihove izjave najobičnija prodaja magle. Licemjerje.

Predsjednik Vlade po starom „vizantijskom“ običaju ispravlja ono što su možebitno njegovi ministri u razgovorima spominjali i daje do znanja da je sve što se događalo i što će se događati oko HOS-ove spomen-ploče samo kupovanje vremena i obično podilaženje Miloradu Pupovcu zbog SDSS-ovih četničkih ruku u Saboru Republike Hrvatske.  Da li Vam je to g. Plenkoviću doista potrebno? Omogućili ste da ponovno ubojice odlučuju o spomen–pločama ubijenih. Sramota premijeru. Gdje Vam je dostojanstvo?
Zar su poginuli pripadnici HOS-a birali na kojem će mjestu poginuti, pa su iz inata svojim ubojicama poginuli baš u Jasenovcu? Zar ćete i dalje dopuštati da oni koji su ubili te mladiće i dalje šeću Hrvatskom i,  što je još gore, odlučuju gdje smije biti ploča koja obilježava mjesto njihove pogibije? I koje obilježje smije, a koje ne smije biti na toj ploči? Da ste kojim slučajem imali koju kap krvi više tih ratnih dana, shvatili biste one koji su dali sve za Hrvatsku. Dali su svoje živote, dali su svoju krv. Nisu bili anemični kad je bilo najteže. Zar to nije dovoljno da im se svi zajedno poklonimo do zemlje, hrvatske zemlje u kojoj leže njihove kosti i koja je stoljećima natapana krvlju? Ili Vam to ne dopušta stvarni hrvatski premijer, najveći etnobiznismen u Hrvatskoj – Milorad Pupovac?

Najžalosnije je da su pregovarači na čelu s vrhunskim licemjerom, parazitom i izdajnikom, Antom Đapićem pristali na još jednu očiglednu namještaljku od strane vladajućih, kojima su poslužili kao nedorasli statisti i pokriće za odluke koje nisu imali hrabrosti sami donijeti.

Radi li se ovdje o kupovini i ucjeni samozvanih predstavnika HOS-a? Koje su povlastice priskrbili?
I kome? Koja je cijena za koju su prodali Hrvatsku, HOS i ideale za koje su hrvatski mladići i djevojke ginuli 1991. godine?

Stranka opasnih namjera

Iz svega se danas može zaključiti da je HDZ postao stranka opasnih namjera, ali ovaj puta po Hrvatsku i hrvatske nacionalne interese. Ako su bili spremni isporučiti generala Antu Gotovinu, junaka Domovinskog rata, što im je bilo skinuti ploču HOS-a u Jasenovcu?!

Nakon događaja kojima smo svjedočili proteklih dana, tjedana i mjeseci, nemoguće je ne zapitati se što još možemo očekivati od ovakvog režima predvođenog HDZ-om. Uklanjanje spomenika kralju Tomislavu ili banu Jelačiću u Zagrebu? Likvidaciju krova crkve sv. Marka pred zgradom Sabora zbog povijesnog prvog bijelog polja u grbu? Zabranu opere Ivana Zajca „Nikola Šubić Zrinski“ u kojoj se poziva u boj za dom svoj? Uvođenje zatvorske kazne za javno izvođenje „Vile Velebita“? Izmjene u nacionalnom grbu i zastavi? Zabranu hrvatskih obilježja i uvođenje nekih novih? Jugoslavenskih možda? Totalni teror nad hrvatskim građanima i otvaranje logora?

Za pretpostaviti je da će početak ipak biti nešto suptilniji – izmještanje spomenika na Ovčari ili možda prepravljanje hrvatske himne – jer, eto, i oni vrijeđaju Milorada Pupovca i slične njemu kojima su čak ustaške kune daleko draže od bilo kakve hrvatske države.

Bilo bi premijeru puno korisnije da ste se pobrinuli zaustaviti mlade da ne bježe u tuđinu potaknuti Vašim pogrešnim odlukama, nego da se izdajnički dodvoravate velikosrpskim ideolozima.
Svi su takvi završavali u ropotarnici povijesti pa i Vas kao i Vašega prethodnika čeka takva sudbina. T

5 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Ante
  #1 Ante 9 rujna, 2017, 14:10

  Dolazi vam kraj IZDAJNICI Hrvatskoga naroda.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Ilija Steko.
  #2 Ilija Steko. 8 rujna, 2017, 16:04

  Jedini pravi vodja HSP je g. Starcevic,kojem se nebi ovakva ponizenja dogadjala.
  Pravasi ujedinite se sa onim kojega ne mogu kupiti HDZ-ova komunisticka vrhuska.
  Glasaci HDZ-a prevareni ste od vase vrhuske i izdani.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Tompson
  #3 Tompson 8 rujna, 2017, 06:45

  Čujte srpski dobrovoljci bando četnici stići ce vas naša ruka i u Srbiji….

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Velebit
  #4 Velebit 8 rujna, 2017, 06:25

  Hrvatskom primijeru I Hrvatskom sabour gospdinu A Dapicu.Skinul ste gace pred cetnikom Pomovcom dobro vas je ispuca!Sudice vas Hrvatska prolivena krv Neka Bog da da se I vase djeci tako krv prplije Vist IZDAJNICI Hrvatske sjediti na dvije stolice jedan uBeogradu druga u Zagrebu doce vam brzo kraj .Sudi ce vam kosti pobijeni Hrvata bando jugoslovenska ZA DOM SPREMNI Zivjela Vjecna Hrvatska

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Anonimno
  #5 Anonimno 8 rujna, 2017, 06:18

  Hrvatskom primijeru I Hrvatskom sabour gospdinu A Dapicu.Skinul ste gace pred cetnikom Pomovcom dobro vas je ispuca!Sudice vas Hrvatska prolivena krv Neka Bog da da se I vase djeci

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code