HČSP: SRPSKI KOMPLEKS MANJE VRIJEDNOSTI

HČSP: SRPSKI KOMPLEKS MANJE VRIJEDNOSTI

3. travnja, 2015.

Šešelj-spalio-Hrvatsku-zastavu-640x424

Spaljivanje hrvatske zastave u Beogradu (nekada hrvatskom gradu Biogradu) od strane Vojislava Šešelja je samo pokazatelj ostraščenog mentaliteta srpskog naroda, koji je nastao u jednoj čudnoj mješavini Morovlaha, Cincara i kasnije Turaka, pa se ne mogu drugačije identificirati kao narod nego neizlječivom mržnjom prema Hrvatima, kao stožernom narodu srednje i jugoistočne Europe. Taj manjak nacionalne identifikacije sadašnje Srbe uvelike označuje, a kao posljedica toga je prijetvornost, spremnost na laž i lišenost pozitivnih karakternih osobina kod Srba. Šešelj je u još većem problemu od morovlaško-cincarsko-turskih Srba, on je hrvatskih korijena, pa mora biti još veći Srbin, od ovih mješano-čistokrvnih Srba. Njihove dinastije s kojima se diče, Obrenovići i Karađorđevići su Morovlasi. Sve ovo što se tiče genetike Srba je lako provjerljivo, samo treba pročitati djelo fra. Dominika Mandića „Srbi i Hrvati“.

Da se razumijemo, mi ne zamjeramo Srbima što su takvi, oni iz te kože ne mogu i još dugo ili nikad neće moći, ali što je s onima koji žive u blizini takvih. Hrvati su u obadvije Jugoslavije na najgori mogući način spoznali te nacionalne anomalije i komplekse kod toga umjetnog naroda. Pobijedili smo ih i 1941. i 1991., a oni kao i do sada, žele postići u miru što ratovima nikada nisu mogli. Svijet i Europa su im do sada izlazili u susret te im udovoljavali zbog mira i perfidne politike prema Hrvatima, ali s time je gotovo. Da bi se Srbe prizemljilo, žurno se mora ukinuti Republika Srpska, a Vojvodinu proglasiti nezavisnom državom kao i Kosovo.

Postavljamo ovdje pitanje, što je s Hrvatima u Srbiji i Vojvodini, kako se oni osjećaju nakon ovakvih divljanja Vojislava Šešelja. Hrvati tamo nemaju nikakva prava, nemaju svoga zastupnika u Skupštini Srbije, a mi njima ovdje dajemo najmanje tri zastupnika. Valjda zato što su pucali po Hrvatskoj. To je ono na što su Srbi navikli, da unatoč ratovima, zločinima i porazima, bivaju nagrađeni za svoje zločine. Nema mira dok Srbija ne bude trajno smještema u pašaluk. U Hrvatskoj postoje politički naivci, kao i uvijek, te tvrde kako će Srbiji tobože otežati pristup u Europsku Uniju. To je tragikomična, i tipična nagodbenjačka hrvatska politika s kojom treba za sva vremena završiti. Srbija ne smije nikada ući u Europsku Uniju i to je sada strateški interes Hrvatske. Naš strateški interes je ulazak Bosne i Hercegovine u EU, kao i Vojvodine kada se ona uskoro otcijepi od sve manje matice Srbije.

U Zagrebu, 02. travnja 2015.

Josip Miljak, predsjednik HČSP-a!T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code