NAJNOVIJE NA PORTALU

HČSP: CRVENI PADAJU DO USKRSA

HČSP: CRVENI PADAJU DO USKRSA

2. veljače, 2015.

Zagreb, 12.01.2013 - Na Iblerovom trgu odrzana treca sjednica odbora SDP-a

Hrvatska čista stranka prava osuđuje vandalski čin kojim je uklonjen natpis „Za dom spremni“ sa spomenika poginulim hosovcima u Splitu. To hrabro djelo je učinila „milicija“ i to po noći. Ovo je još jedan dokaz da je Hrvatska svjetlosnim godinama udaljena od demokracije, a da je na djelu partijski voluntarizam jači nego za vrijeme zločinca maršala. Čak je i tada bilo fingiranih suđenja i dirigiranih presuda, a sada ni to partiji nije potrebno. CK-SDP-a je vrhovni zakon u RH.

Hrvatska je jedina zemlja na kugli zemaljskoj u kojoj policija čini takve vandalske nepodopštine, umjesto da iste sprječava. Više se ti policijski službenici ne mogu amnestirati uobičajenom floskulom, to je njihov profesionalni posao. To je laž. Njihov posao je postupati po odlukama suda, a ne po odlukama partije. Stoga treba istražiti koji su policajci imenom i prezimenom uredovali u tomu sramotnom činu, i nakon pada partije takvima se ima uručiti izvanredni otkaz zbog kršenja zakona Republike Hrvatske i nepoštivanja žrtve iz Domovinskog rata.

HČSP stoga predlaže da se na spomenik žurno vrati naš časni i ponosni slogan „Za dom spremni“, a da se istovremeno uz sam spomenik postavi šator u kojemu će branitelji štititi spomenik od policijskih vandala. Mi smo se u tomu spremni maksimalno zauzeti i stojimo na raspolaganju. Crveni padaju do Uskrsa, pa šator neće trebati dugo stajati.

Bog i Hrvati ! Za dom spremni !

Josip Miljak, predsjedik HČSP-a T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. Jovanhoe
  #1 Jovanhoe 5 veljače, 2015, 17:55

  I što naslov gornjeg teksta
  poručuje? Što poručuje sam članak, tekst o silasku crvenih?
  Za par mjeseci stiže veselje?
  Uskoro se oslobađamo crvenih?
  Bit će nam puno bolje, kad odu crveni? U bolji život bez crvenih?
  Crveni su propast Hrvatske?
  Što poručuje naslov gornjeg teksta?
  Suprotno svemu gore napisano, osobno me puno više interesira ~ tko je, kada i zašto birao današnju vlast u Hrvatskoj?
  Gdje su bili Hrvati (koji danas kukaju protiv crvenih), kad se biralo na parlamentarnim izborima? Što su tada mislili, što su i zašto radili. Hrvati, birali ste ~ sada kusajte. Piscima bezveznih tekstova, koji poslije izbora djeluju smiješno, savjet ~ pišite djelotvorno u danima izbora, poslije “pogrešnih izbora” nema svrhe. pljuc

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code