HŽ ILEGALNO FINANCIRA KAMPANJU RAJKA OSTOJIĆA

HŽ ILEGALNO FINANCIRA KAMPANJU RAJKA OSTOJIĆA

16. svibnja, 2013.

ostojic 269779S1

Donosimo dokumente o  Fimi- Mediji u SDP-u

 

Piše: Franjo Dobrović

Radnicima se smanjuju njihova prava, a istodobno iz istih tih državnih poduzeća u kojim se ukidaju kolektivni ugovori financiraju se predizborne kampanje kandidata SDP-a. Portal Dnevno je već postavio pitanje je li Rajko Ostojić, SDP-ov kandidat za gradonačelnika Grada Zagreba financira kampanju za lokalne izbore novcem izvučenim iz Hrvatskih željeznica? To se implicira u anonimnoj kaznenoj prijavi podnesenoj USKOKU protiv tri odgovorne osobe, od kojih je jedna Tin Nuić, član Ostojićevog izbornog stožera.

Nuić je naime prijavljen da je kao član/osnivač tvrtke Rizol Media d.o.o., u travnju 2012. naplatio od državnog poduzeća HŽ Putnički prijevoz d.o.o. iznos od 78.351 kuna za izradu fiktivnog  projekta pod nazivom ‘Analiza podataka i izrada projekcije unapređenja sustava prodaje HŽ Putničkog prijevoza’. Uz njega su prijavljeni i Jadranko Pongrac, zakonski zastupnik Trgovačkog društva Rizol Media d.o.o. te Damir Grgić, zakonski zastupnik poduzeća HŽ Putnički prijevoz d.o.o., čiji je jedini osnivač i član Republika Hrvatska. 

Uvidom u sudski registar vidljivo je da je Tin Nuić uistinu član/osnivač društva Rizol Media d.o.o, kao i Jadranko Pongrac. Bivšeg direktora HŽ Putničkog prijevoza, Damira Grgića,  u rujnu 2012. ministar Siniša Hajdaš-Dončić  smijenio je s dužnosti nakon što je otkriveno kako je usred krize i najave masovnog otpuštanja radnika, objavio oglas za nabavu službenog vozila, luksuzne limuzine u vrijednosti od 320 tisuća kuna.

 

PARTIJSKA FIMI-MEDIJA

Kukuriku „planom 21“ HŽ je u podjeli plijena državnih tvrtki pripao SDP-u. Radnici HŽ-a već mjesecima upozoravaju javnost Hrvatske i sve državne institucije na čelu s DORH-om i njegovim glavnim državnim odvjetnikom Mladenom Bajićem o neviđenim razmjerima kriminala u toj državnoj firmi od strateškog interesa za našu zemlju. Međutim, taj vapaj očajnih radnika HŽ-a nije zasad naišao na razumijevanje državnih organa. Iz mnogih međunarodnih institucija dolaze sve jači glasovi o neučinkovitosti hrvatskog pravosuđa i sprezi velikog broja pojedinaca iz tih tijela s organiziranim kriminalom, te izrazitog, najopsanijeg i najgoreg oblika korupcije, a to je politička korupcija.

Imamo li pred sobom novu SDP-ovu Fimi mediju?

 

LAŽNE OPTUŽBE I MRTVI GLASAČI

Kandidat SDP-a za gradonačelnika Ranko Ostojić u kampanju je krenuo lažno okrivljujući gradonačelnika Milana Bandića za situaciju u Zagrebačkom holdingu premda se zna da je tamo dubiozu napravio SDP bez mogućnosti utjecaja gradonačelnika na pijane milijrdere kako ih je više puta javno prozivao.

Iz SDP-a godinama stižu pritužbe na  mrtve glasače, da bi se pokazalo kako liste s potpisima za gradonačelničku kandidaturu  Rajka Ostojića sadrže i potpise mrtvih. Sumnjivu situaciju još nisu objasnili i demantirali, a saznalo se da Rajko Ostojić svoju kampanju financira kao nekada Sanader izvlačenjem novca iz javnih poduzeća.   

Neki mediji uoči i tijekom predizborne kampanje za predstojeće lokalne uzbore pokušavali su stvarati atmosferu da je aktualni gradonačelnik Milan Bandić još neprocesuirani Sanader, kad ono novi Sanader se krije u taboru Rajka Ostojića iz kojeg su najviše vikali-držte lopova.

U prilogu objavljujemo dokumente koji ukazuju na sramotne radnje u stožeru Rajka Ostojića.T

{gallery}naslovne/hzfinanciranje{/gallery}

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu
 1. Matko
  #1 Matko 16 svibnja, 2013, 17:42

  Zanimljivi papirići…

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. dr.
  #2 dr. 16 svibnja, 2013, 17:30

  šteta za ostojića.zoki mu je to sve smjestio.jednim udarcem bernardić i dr.ostojić. navodno se zamjerio i zokijevoj supruzi na rebru jer nije napredovala kako je mislila da hoće.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code