GRUPA KEOPS ALBUM PRVIJENAC U PRODAJI!

GRUPA KEOPS ALBUM PRVIJENAC U PRODAJI!

23. travnja, 2012.

Keops2

Ovih dana je u izdanju Croatia Recordsa izašao album prvijenac  grupe Keops istoimenog naziva.  Debitantski CD pop-rock skupine iz Rijeke koja postoji još od 1995. godine sadrži dosad već poznate hit singlove ‘Kako da te prebolim’, ‘Oprosti mi sad’  te zadnji koji je najavio izlazak albuma –  ‘Na vrijeme’, koji su Keopsima omogućili nastupe na raznim festivalima i gostovanja u TV i radio emisijama, a zanimljivo je da objavljivanje albuma pokriva čak više od 30 medija diljem Hrvatske!  Uz poznate singlove, album donosi još šest pjesama koje su napisali članovi benda Toni Šuperina (vokal) te Bruno Mičetić (gitara).

Mladi bend je odradio brojne nastupe u klubovima, barovima i biker festivalima, a sve singlove prate i video spotovi koje možete pogledati na njihovoj stranici: www.keops.com.. Singl ‘Na vrijeme’, za koji su tekst napisale Arijana Kunštek i Ines Prajo (autorice pjesama grupe Meritas, Prljavo kazalište, Massimo i mnogi drugi ), glazbu Toni Šuperina, Mirjana i Bruno Mičetić te Davor Tomić (gitarist heavy metal benda Father) koji je napravio aranžman, malo je žešća pjesma koja je najavila album i pobudila zanimanje za bend.

Prva promocija albuma ‘Keops’ biti će već ove  subote, 21. travnja, ispred prodavaonice Croatia Records u Rijeci, gdje će Keopsi svirati u sklopu Dana prodavaonica ploča. Koncertne promocije albuma Keopsi dogovorene su za 12. svibnja u Zagrebu (Bikers beer factory) te 25. svibnja u Rijeci (Stereo dvorana), a njihove će nastupe moći vidjeti i Krčani u sklopu Moto susreta Griffons 19. svibnja. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code