GRAĐEVINSKA ZEMLJIŠTA ZA RATNE INVALIDE

GRAĐEVINSKA ZEMLJIŠTA ZA RATNE INVALIDE

12. studenoga, 2015.

ZNA2015111_1133-copy-300x156
Osam hrvatskih ratnih vojnih invalida Domovinskog rata s prijavljenim prebivalištem u Zagrebu, u srijedu 11. studenoga je od gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića dobilo Ugovore o vlasništvu nad građevinskim zemljištima u naseljima Dubrava, Sesvete, Prečko i Vrapče.  Tako će uz već realizirane kredite od Ministarstva branitelja, kuće moći sagraditi u relativno kratkom roku.
Kako se čulo, radi se o zemljištima od 200 do 600 m², ukupne vrijednosti 2,5 – 3 milijuna kuna. Okončanjem postupka darovanja pristupit će se postupku komunalnog opremanja obiteljskih kuća. Do sada je Grad, zajedno s današnjima, uručio ukupno 48 ovakvih Ugovora o vlasništvu.
Na darovanom zemljištu i rješavanju stambenog pitanja, prisutni ratni vojni invalidi zahvalili su se Gradu Zagrebu, Gradonačelniku, pročelnicama Ureda za branitelje i Ureda za imovinsko pravne poslove Vesni Helfrih i Jasminki Lukač  te Miodragu Demi naglasivši da Zagreb i inače prednjači u pomoći braniteljima i da je prvi grad u Hrvatskoj koji je osnovao Ured za branitelje prepoznavši njihove potrebe i probleme.
Fotografija:www.zna.hr T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code