GLAVU GORE

GLAVU GORE

22. travnja, 2020.

 

Jedna epidemija, jedan potres i jedna fotografija kao vrhunac jednog govora bili su dovoljna inspiracija za nastanak pjesme Glavu gore, lepršavog proljetnog hita grupe Elma & The Friends. Nekoliko harmi Admira Ćulumarevića, vedri melodija i tekst kantautorice Elme Burnić, dragi prijatelji  i suvremena tehnologija bili su dostatni da se u različitim dijelovima Zagreba i Hrvatske počne raditi na ovoj pjesmi. Elma Burnić  snimila je vokale, Tomo Miladinović i Admir Ćulumarević odsvirali su gitarske dionice, Paul Kempf sjeo je za Rhodes piano, Mario Rašić odsvirao je bas, a  Siniša Ćićo Pantelić bubnjevi i udaraljke.
Od
Tučepa preko Makarske do Zagreba, ova sjajna skupina glazbenika vrlo je brzo pretočila sjajnu energiju u pjesmu Glavu gore, koju je iz udobnosti svog doma producentski uobličio Toni Eterović. Video broj za Glavu gore nastao je posve spontano, okupljajući brojne znane i neznane prijatelje sa svih strana svijeta, ujedinjujući ih u ova neuobičajena vremena.
Elmu Burnić hrvatska je publika upoznala kao pjevačicu sastava FilmMusicOrkestra, a kao kantautorica predstavila se singlovima Leptirić i Poklone u boji grlim. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code