GIBONNI NA JAZZ FESTIVALU U VALJEVU

GIBONNI NA JAZZ FESTIVALU U VALJEVU

8. svibnja, 2018.

 

 

Džiboni, jedna od najvećih regionalnih muzičkih zvezda, nastupiće na ovogodišnjem 34. Džez festu u Valjevu, od 24. do 26. maja. Na ovoj manifestaciji, na sceni valjevskog Centra za kulturu, učestvovaće i Amira Medunjanin, Bojan Zulfikarpašić i Bojana Stojmenov.

Festival će, tradicionalno, svojim nastupom otvoriti valjevski džezeri. Koncert na festivalu imaće i Zafir Hadžimanov i mladi džezeri sa Berklija. Džibonija će na koncertu pratiti orkestar Matije Dedića.

– Svoje pesme Džiboni će izvesti u džez aranžmanu Matije Dedića – kaže umetnički direktor Džez festa Milan Đurđević. – Džibonija, kao najveću muzičku zvezdu regiona, veoma je teško dovesti i u velike hale, poput beogradske Arene, a kamoli u malu salu poput one u valjevskom Centru za kulturu. Zato je ovo fantastička prilika da se vidi koncert kakvog nema u regionu.

IZVOR: www.novosti.rs T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. merle
    #1 merle 12 svibnja, 2018, 13:23

    ĐIBONI JE TEŠKI SERONJA KOJI NEMA U SEBI NIŠTA HRVATSKO ŠTO GOVORI I NASTUP U “smrdiji”!!! JA GA NISAM NIKAD DOŽIVLJAVAO KAO NEKU ZVIJEZDU I SUŠTA JE NAŽALOST SUPROTNOST SVOME OCU KOJI JE SKUPLJAO MUZIČKU HRVATSKU BAŠTINU DA SE NE ZABORAVI!!!

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code