GAVRANOVI “PAROVI” U CKIM-u

GAVRANOVI “PAROVI” U CKIM-u

20. listopada, 2016.

 

PAROVI 

Komedija Parovi Mire Gavrana doživjet će svoju prvu zagrebačku pretpremijeru u CKIM-u 20. listopada s početkom u 18 sati. Riječ je o prvoj ansambl-predstavi u proteklih četrnaest godina djelovanja Teatra Gavran. Predstavu igra šestero sjajnih glumaca, odnosno tri muško-ženska para – koji se nalaze u posve različitim životnim situacijama. Parovi se susreću u vrijeme ljeta, u zajedničkim prostorima kuće za odmor najstarijih supružnika, koji unajmljuju apartmane mlađim supružnicima i tek zaručenima, mladiću i djevojci. Majstorski oblikovani karakteri i dijalozi jednako su zanimljivi u duo igrama muško-ženskih te muških odnosno ženskih parova kao i u skupnim scenama. Tako će aktualne, suvremene priče – virtuozno odigrane nekoga nasmijati, nekoga rastužiti, ali zasigurno – nikoga neće ostaviti ravnodušnim. U predstavi su vlasnici apartmana Mladena Gavran i Ivica Jončić, supružnici Ana Vilenica i Ivan Glowatzky te zaručnici Sara Moser i Jakov Gavran.

Predstavu režira Robert Raponja, scenu i kostime kreira Jasmina Pacek a scenski pokret Sanela Janković Marušić. Za izbor glazbe i oblikovanje tona odgovoran je Neven Zebić, za svjetlo Mario Vnučec, a za šminku Zdenka Mihelj.

Ovaj Gavranov tekst do sada je igrao premijerno u Litvi i Makedoniji, a od sada napokon postaje dostupan i hrvatskim gledateljima.

Ulaz za prvu pretpremijeru u CKIM-u je besplatan uz prethodnu najavu i rezervaciju ulaznica.

Više informacija možete pronaći na www.mojmaksimir.com .T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code