FREEMASONSI NA KNOCK OUT SNOW FESTIVALU

FREEMASONSI NA KNOCK OUT SNOW FESTIVALU

25. kolovoza, 2012.

orcieres 18152

KNOCK OUT SNOW Festival, koji se održava početkom sljedeće godine od 5. – 12. siječnja u organizaciji Collegium Putovanja u francuskom Orcieresu, najavljuje nevjerojatan Ski Party s miljenicima hrvatske publike – britanskim DJ dvojcem Freemasons.

Freemasonsi su britanska house atrakcija koju čine Russell Small i James Wiltshire. Kada su započeli suradnju, Russell i njegov prijašnji bend Phats & Small su već iza sebe imali tri Top Ten hita, Brit Award nagradu i multimilijunsku prodaju hita Turn Around, dok je James Wiltshire radio s pop zvijezdama kao što su Donna Summer, Texas i Kylie Minogue. Trenutno najbolji britanski remikseri radili su s Beyonce, Jamiroquaiem, Michael Jacksonom, Faith Evans i dr. a miljenici su publike u Hrvatskoj gdje često rado nastupaju.

Najveće sportsko – zabavno okupljanje mladih iz regije KNOCK OUT SNOW Festival 2013. i mjesto Orcieres pružaju više od 100 kilometara uređenih skijaških staza u snowparku na 2280 n/v. Uz bogat noćni program Festivala na kojem su nastupe potvrdili TBF, Dubioza Kolektiv I LET 3, organizatori su priredili i svakodnevne Ski Partije koji se najavljuju kao prava poslastica nakon napornog skijanja.

Više informacija o KNOCK OUT SNOW Festivalu 2013., te kako doći do skijanja možete pronaći na web adresi: www.knockoutsnowfestival.eu.

 

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code