FRANJEVCI KAPUCINI NA TRIBINI U DUBRAVI

FRANJEVCI KAPUCINI NA TRIBINI U DUBRAVI

23. svibnja, 2015.

47933aef-b157-4ccb-9f2a-a35058787803

Kao prilog Godini posvećenoga života koja je u tijeku, u organizaciji Narodnog sveučilišta Dubrava i Hrvatske konferencije viših redovničkih poglavara i poglavarica tijekom 2015. u dvorani Kulturnog centra, Dubrava 51 a, održava se svakomjesečni multimedijalni program Upoznajmo redovnike i redovnice s kojima živimo.

Gosti treće tribine su franjevci kapucini iz župe Sv. Leopolda Mandića u Dubravi, a voditelj je fra Ivica Vrbić, župnik. U sklopu tribine koja će se održati u utorak 26. svibnja u 20.00 sati u KC Dubrava 51 a, nastupit će i župni zbor mladih, te će se upriličiti prigodna prodaja knjiga i sakralnih predmeta.

Program će trajati tijekom cijele 2015. godine, do zaključenja Godine posvećenog života, a stanka bi bila od lipnja do kolovoza.

Voditeljica programa Upoznajmo redovnike i redovnice s kojima živimo u ime Narodnog sveučilišta Dubrava je dr. sc. Lucija Franić Novak, a stručna suradnica programa je dr. sc. Tanja Baran.

„Posebna vrijednost toga programa je u tome što je redovništvo pozvano da predstavi svoje karizme i djelovanje u svjetovnom, građanskom prostoru čime je omogućeno da se pojedine vjerničke zajednice predstave široj društvenoj zajednici. Zbog toga potičem redovničke zajednice na odaziv te preporučujem sudjelovanje u tom programu“ naglasio je u svom pozivnom pismu svim redovničkim zajdnicama fra Jure šarčević, predsjednik HKVRPP. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code