FRACIŠKOVIĆEVA DIJAGNOZA-pismo Waltera Williama Safara

FRACIŠKOVIĆEVA DIJAGNOZA-pismo Waltera Williama Safara

31. kolovoza, 2013.

Kako doznajemo Anica Biško zatvorska, psihijatrijska liječnica u istražnom zatvoru Remetinec u Zagrebu napisala je Franciškoviću dijagnozu paranoidne shizofrenije i to, kako neslužbeno doznajemo, zato što odbija jesti zatvorsku, GMO hranu i zato što čita Bibliju.
Ovo je početak članka nezavisnog portala „Dnevno“ od kojega svakog čovjeka zdrava razuma i čista srca mora obliti znoj. Nije to onaj zdravi znoj, već znoj jeze pomiješan strahom. Znoj koji pita svog vlasnika u kojem ti to tijelu živiš? U kojoj ti to državi živiš? Zašto šutiš i pretvaraš se u nezamjetnu mrljicu začahurenu u ljusci života? Zar misliš da i sutra tebe isto ne čeka? Da, svi mi koji vjerujemo u Boga i slobodu, moramo se zapitati da li je sutra red i na mene da nas proglase luđacima i smjeste u ludnice zbog vjere u Boga i njegov najmilorsdniji dar čovjeku, slobodu. Ti zli ljudi opijeni vlašću i novcem eto htjeli bi pretvoriti ovaj narod u bezličnu masu kojoj je zabranjeno misliti i govoriti,pa čak i vjerovati.Jer prokleto dobro znaju da se sa neukim čovjekom  možeš igrati kao s malenim djetetom, a s čovjekom bez vjere možeš manipulirati i gospodariti do mile volje. L. Da Vinci mudro je rekao, Željezo hrđa od neuporabe, voda mirovanjem gubi čistoću, jednako tako nektivnost oduzima snagu uma. Oni bi htjeli oduzeti osnovno pravo čovjeku, da razmišlja. Da, oni bi htjeli vladati čovjekovim umom i dušom, baš onako kako to nalaže mračni gospodar svih pohlepa, nečastivi. Zbog toga ta sablasna  vojska mračnog komunističkog duha roditeljima ne dozvoljava da odgajaju svoju djecu već će to za njih činiti država,čitaj oni,zbog toga oni prodaju brendirane nacionalne kompanije, vode, otoke, mora, bez dozvole pravih vlasnika, građana Hrvatske, zbog toga oni vladaju „javnom“ HRT iako je ona vlasništvo preplatnika, građana Hrvatske, zbog toga vrše pritisak na ustavni sud, jer se stavljaju iznad naroda kojemu bi trebao služiti taj isti ustavni sud, zbog toga oni imaju vojsku psihijatara koji zdrave ljude proglašavaju ludim a lude zdravima, ukratko, oni žele vladati ljudima. Oni žele vladati svim javnim dobrom. Pa tako i javna HRT kao i sve javne kompanije su zarobljene u njihove strašne tajne, zar to nije paradoks? G.B.Shaw divno je rakao,nema bolje čuvanih tajni od javnih.

Užasna je činjenica da su ti bešćudni i pohlepni za vlašću politikanti od nezavisnosti ove malene divne zemlje Hrvatske isprepleli svoje pipke,poput nekog mračnog pauka, oko svih važnijih institucija za funkcioniranje društva, i godinama hladno ponavljaju, neka institucije rade svoj posao. Pa kako da rade svoj posao kada ih u rukama drže upravo oni kojima je i stalo da ne rade pošteno svoj posao? Da to nije mašta jednog pjesnika govore činjenice,citiram jednog borca za ljudska prava: – Moramo dići cijelu Hrvatsku na noge, ovo je nevjerojatno, u zemlji vjernika proglasiti nekog shizofrenikom zato što čita sveto pismo. – govori Kovačević, te dodaje da Hrvati moraju udružiti snage i izvući Franciškovića na slobodu jer on predstavlja u ovom trenutku svakog pojedinog čovjeka u Hrvatskoj čija se ljudska prava opasno krše. Jedno zatvorsko ispitivanje, jedna dijagnoza i čovjek zauvijek može biti zapečačen. Ovo je vrlo opasna igra u kojoj je očito da Francišković na slobodi zbog svog znanja i inteligencije mora pod svaku cijenu biti maknut iz javnosti. Moramo napomenuti da je doktorica Biško uz dijagnozu, kako preko Kovačevića saznajemo, napisala da je Francišković iznadprosječno inteligentan, no zbog odbijanja GMO hrane i čitanja Biblije proglašen je paranoidnim shizofrenikom. Kao takav, Francišković je proglašen opasnim za okolinu i najvjerojatnije će nakon Remetinca biti preseljen psihijatrijsku bolnicu Vrapče.

Tko je čovjek kojeg oni zbog čitanja Biblije proglašavaju ludim? To je čovjek koji razmišlja svojom glavom. To je čovjek koji vjeruje, ili želi vjerovati, kao i ja, u Boga. A zašto njima smeta vjera u Boga? Zašto im smeta  ljubav,suosjećajnost, poniznost,sloboda? Jer je to jedino što ne mogu kupiti novcem,a porazna je činjenica da su upravo zbog novca i vlasti prodali ono što čovjeka čini čovjekom, dušu.Tko je čovjek kojeg oni zbog odbijanja GMO hrane proglašavaju ludim? To je čovjek kojeg mi gledamo u ogledalo svakog novog dana kojeg nam pokloni Stvoritelj. To je čovjek koji sanja da sutra svaki čovjek može birati između biološke ili GMO hrane. To je čovjek koji želi da sutra sustav ne vlada čovjekom već čovjek sustavom, koji ne želi da se čovjeka gleda kroz dijobtrije pohlepe kao iluziju već da ga se gleda kao čovjeka,ukratko, on je mi a mi smo on. Ne zaboravimo,sutra je red na nas,naravno mislim na one koji još razmišljaju vlastitom glavom i srcem,koji još nisu postali lobotomirani,a bojim se da je ta sablasna vojska lobotomiranih i tihih sve duža i duža. Onaj koji se naziva herojem(i naivni ljudi) mora dopustiti životu da ga proglasi herojem,onaj koji je  spreman  za novac na tišinu život ne će pamtiti kao heroja,već samo kao jednog od mnogih u vojsci pobijeđenih. Da bi imali mirniji san i bolji život trebamo djelovati.Stara nizozemska poslovica glasi: Ljubav, vjrnost, vjera, spavanje, kad se probude svijetu će biti bolje.

Walter William Safar T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu
 1. ante moro
  #1 ante moro 21 rujna, 2013, 07:36

  Durekovic nije opljacka inu nego oni koji su njega i njegovog sina ubili.Navodno je on sam sebe ubija sikirom u njemackoj a sin mu je sam sebi puca iz lovacke puske u glavu u kanadi.Blazeni oni koji povjeruju.
  Kad bi nas narod usta iz zimskog sna bilo bi nam svima lipse.Bog i Hrvati!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Ivana
  #2 Ivana 14 rujna, 2013, 16:45

  Tekst je vrlo dobar.
  Istina grozna. Marka treba iščupati iz ruku tih sotonjara kako bilo.
  Zvijer je izašla iz ponora paklenoga, još malo pa u punoj veličini. Ne možemo se nadati ničemu dobrome.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. gustirna
  #3 gustirna 3 rujna, 2013, 20:55

  inace tatice od danasnjih vlastodrzaca zahtjevali su, pri udomljavanju politickih neprijatelja u ludnicama,dijagnozu LATENTNA SIZOFRENIJA.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code