FESTIVAL DOBRIH VIBRACIJA U SELU SA SPOMENIKOM BOBU MARLEYU

FESTIVAL DOBRIH VIBRACIJA U SELU SA SPOMENIKOM BOBU MARLEYU

7. kolovoza, 2015.

bobmarleyglavnaaaaaa

Festival “Rok vilidž”, 11. po redu, biće održan 14. i 15. avgusta u Banatskom Sokolcu, selu u Južnobanatskom okrugu koje broji nešto više od 200 stanovnika. Osim po festivalu, Banatski Sokolac poznat je i po spomeniku Bobu Marliju, prvom takvom u Evropi, koji se nalazi u samom srcu sela.
Na glavnoj bini tokom dva dana festivala nastupiće “Ortodoks Kelts”, “Crvena jabuka” (na slici), “Iskaz”, “Siks pek”, “Konsekrejšn”, “Artan Lili”, “Bokal oseća stvarnost”, “Seljačka buna”, “Komodo” (koji stiže sa Kipra specijalno zbog “Rok vilidža”), “Čerlijans” (najmlađi autorski bend u Srbiji), “Dingospo Dali” (pobednici “Bunt rok mastersa”) i “Revolt iks” (pobednici “Belgrejd demo festivala”), a ulaz je besplatan. Pored mejn i di-džej stejdža, ove godine uveden je i sanšajn stejdž, na kojem će posetioci moći da uživaju 15. avgusta od podne do 19 sati uz “Dram”, “Nekst kodeks”, “Vatrene kočije”… Ljubitelji klupskog zvuka na di-džej stejdžu mogu da uživaju uz Hornsmena Kojotija, Rebel Bija ili Demijana Selektu, dok će festival zatvoriti džem sešn sa više od 10 izvođača (“Teksas flad”, Pera Džo, Kojot, Ras Abraham…).
Za posetioce festivala obezbeđen je besplatan kamp, tradicionalni defile bajkera iz cele Srbije predviđen je za subotu u 18 sati, a biće dodeljena i književna nagrada “Dušan Vojinović” za najbolji aforizam.
IZVOR: www.novosti.rs

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code